Ana SayfaSosyeteYaşı Küçük Başarısı Büyük!

İlgili Postlar

Yaşı Küçük Başarısı Büyük!

Küçük yaşına rağmen büyük bir başarıya imza atan Umut Ökten, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında özel bir röportaj vererek, kendisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Özel hayat sorularından kaçınarak kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulunan Umut Ökten’in başarısı, “Yaşı Küçük, başarısı büyük” dedirtti. İşte Umut Ökten’in o röportajı;

Genç Yaştaki Büyük Kariyer

Kendisi hakkındaki soruları yanıtlayan genç iş adamı Umut Ökten, elde ettiği başarının sırrını açıkladı. Kariyerindeki başarısını babasına borçlu olduğunu dile getiren Umut Ökten, küçük yaşlardayken babası sayesinde işin içinde olduğunu ve bu sayede işleri pratikle öğrendiğini dile getirerek, hala öğrenmekte olduğunda belirtti. İş hayatında karşılaştığı en büyük zorluğun yaşı olduğunu ve en büyük zorluğun kendisi kendinden büyük insanlara kabul ettirmek olduğunu dile getiren Umut Ökten, ” Fakat karşınızdaki insanların yaşı kaç olursa olsun donanımlı olduğunuzu fark ettiğinde sizi aralarına kabul ediyorlar.” açıklamasında bulundu.

Sosyal Hayatıyla İşi Dengede Nasıl Tutuyor?

İşi kadar sosyal hayatının da kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Umut Ökten, spor yapmayı ve arkadaşlarına zaman ayırmayı ihmal etmediğini dile getirdi. At binmeyi çok sevdiğini de belirten Umut Ökten, her fırsatta at binmeye gittiğini de açıkladı.

Yaşı Küçük Başarısı Büyük!

Özel hayatıyla ilgili soruları “Özel hayatla ilgili şimdilik yorum yapmıyorum :)” cevabıyla yanıtlayan Umut Ökten, hedeflerinin arasında şirketin kürsel yatırımlarının devamlılığını sağlamak olduğunu belirterek “Farklı ülkelerde turizm odaklı bir yapı kazandırmak ve Türkiye’deki istihdamda sağladığı önemli katkıyı arttırmak var.” açıklamasını yaptı. Hayallerini dile getiren Umut Ökten, önümüzdeki on sene içerisindeki hayallerinin arasında işinde en az şimdi olduğu kadar başarılı olmaya devam etmenin ve bir aile kurmak olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler