Ana SayfaDedikoduAynur Aydın Gürdal Ören'e Konuk Oldu!

İlgili Postlar

Aynur Aydın Gürdal Ören’e Konuk Oldu!

Pop müziğin yetenekli ismi Aynur Aydın, Gürdal Ören’in sorularını yanıtladı. Gürdal Ören’in YouTube kanalında konuk olan Almanya Münih doğumlu Aynur Aydın Türkiye’ye geldiğinde yaşadıklarını, müziğe bakış açısını, Demet Akalın ile yaşadığı polemiği ve yeni projelerini Gürdal Ören’e anlattı.
Ünlü şarkıcı Almanya’dan Türkiye’ye geldiği ilk süreçte zorlandığı ifade etti. Aydın, “Almanya’da her şey çok düzenli. Burası bana çok karmaşık geldi. Ancak şunu söylemeliyim ki; bence dünyanın en güzel mutfağına sahibiz. Dünyanın en güzel sebze meyve tadı Türkiye’de… Nereye gitsem buradaki yiyeceklerin tadını arıyorum.” şeklinde konuştu.

Dudağında küçük bir dolgu olduğunu dile getiren Aynur Aydın, estetiğe karşı olmadığını belirtti ve “Sürekli burnumu yaptırmak istiyorum ama doktorum ‘hayır’ deyip gönderiyor beni” şeklinde samimi bir itirafta bulundu.

Aynur Aydın, Demet Akalın ile yaşadığı polemikle ilgili gelen “Demet Akalın ile aranızdaki sorun ne?” sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi. Aydın, “Zaman zaman polemik oluyor ama aramızda bir sorun yok. İki tane başarılı sanatçı insanın zaman zaman atışması diyelim. İlk geldiğim günden beri beni biraz fazla önemsedi.” ifadelerini kullanarak yanıt verdi.
Sosyal medya ile arasının iyi olmadığını dile getiren ünlü şarkıcı, “Çok önemsemiyorum. Anı yaşamayı tercih ederim ben. Bana kalsa neredeyse hiç paylaşım yapmam. Çünkü öyle bir karaktere de sahip değilim. İlla bir beğenilme, görünme arzusu yok bende” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler