Ana SayfaDedikoduYaşar İpek, Seren Serengil'i terk mi etti?

İlgili Postlar

Yaşar İpek, Seren Serengil’i terk mi etti?

Seren Serengil ile sırt sırta verip zor günleri atlatmasında destek olan Yaşar İpek hakkında bomba iddia. Yaşar İpek’in Seren Serengil’i terk ettiği iddia ediliyor. Serengil, ayrılık iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kafaları karıştıran bir yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’den aşk itirafı

Geçtiğimiz günlerde üç gün hapis yatması haberleri ile magazin gündeminde uzun süre boy gösteren Seren Serengil, hapse girmeden önce Yaşar İpek ile aşk yaşamaya başladığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak aşkını ilan eden Seren Serengil, “Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.” diye yazmıştı.

Yaşar İpek Seren Serengil’i terk etti

Bu yaz başında nikah masasına oturması beklenen Seren Serengil ve Yaşar İpek’ten kötü haber geldi. İddialara göre; Yaşar İpek Seren Serengil’i terk etti. Seren Serengil’in, eski sevgilisi Özay Bakır’ın Instagram hesabına bakarken yanlışlıkla beğen butonuna bastığı, hemen beğenisi geri çektiği, ancak buna rağmen bir takipçisinin durumu fark edip ekran resmi aldığı ve bunu Yaşar İpek’e gönderdiği iddia ediliyor. Bunun üzerine büyük bir kıyamet koparan Yaşar İpek’in, Seren Serengil’i terk ettiği iddia ediliyor.

Yaşar İpek kıyameti kopardı

Yaşar İpek’in Seren Serengil’i sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktığı iddia edilmesine rağmen fotoğrafları hala daha hesabında durmaya devam ediyor.

Seren Serengil’den ilk hamle

İddiaların ardından ilk hamle Seren Serengil’den geldi. Serengil, sosyal medya hesabından Yaşar İpek ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaşarak altına kalp emojisi bıraktı.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler