Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYaşanmış bir olayı konu alan gerçek korku filmi El-Ummar ( Cin Yuvası)...

İlgili Postlar

Yaşanmış bir olayı konu alan gerçek korku filmi El-Ummar ( Cin Yuvası) ne zaman vizyona giriyor? Konusu nedir?

Yaşanmış bir olayı konu alan gerçek korku filmi El-Ummar ( Cin Yuvası) ne zaman vizyona giriyor? İzleyicilere korku dolu anlar yaşatacak filmin konusu nedir? Film, gerçek yaşanmış hayat hikayesini konu alırken, filmin konusu ilgi çekici bir hal aldı. İşte El-Ummar ( Cin Yuvası) filmine dair merak edilen detaylar…

Mustafa Miraç Kaya kimdir?

El-Ummar ( Cin Yuvası) filmi ne zaman vizyona giriyor?

Mustafa Miraç Kaya’nın senaryosunu kaleme aldığı El-Ummar ( Cin Yuvası) filmi, korku filmi severlere unutulmaz anlar yaşatmaya geliyor. Film, yılın en iddialı korku filmi olma yolunda aday. Korku filmi seven izleyicilerin beğenerek izleyeceği, gerçek hayatta yaşanmış bir olayı konu alan El-Ummar ( Cin Yuvası) filmi, 19 Ekim 2018 günü vizyona giriyor.

El-Ummar ( Cin Yuvası) filminin konusu

Miraç 35 yaşında dini vecibelerine düşkün bir medyumdur. Ailesini küçük yaşta trafik kazasında kaybeden Miraç babaannesi Dönenin yanında kalmaya başlar. Döne kötü büyüler yapan bir büyücüdür ve yaptığı büyülerde Ummar isimli bir cinden yardım almaktadır. Miraç babaannesinin yaptığı kötü büyülerden rahatsız olmaya başlar ve babaannesinin yanından kaçarak İstanbul a yerleşir. Yaptığı bakımlar ve işlemlerle insanlara ışık tutan Miraç kısa bir sürede insanların sevgisini kazanır. Miraç ın sürekli yanında olan Emrah kötülüklere karşı Miraç’ı uyarmaktadır.

Esma şımarık kendi halinde bir kızdır ve arkadaşlarından duyduğu Miraç’a bakıma gider. Miraç Esma ya yaptığı bakım esnasında ailesi üzerinde bir büyü olduğunu ve bu büyüden yoğunlukla ablasının etkilendiğini söyler. Esma’nın ablası Duygu halisilasyonlar ve kabuslar görmektedir. Ailesi Duygu’yu defalarca kez psikiyatrist ve hocalara götürmüşlerdir, fakat herhangi bir netice alınamamıştır. Esma ailesine Miraç tan bahseder. Aile, kızları Duygu’yu Miraç’a götürürler.

Miraç’ın bakımı neticesinde Duygu’nun halası Sultan’ın bütün aileye büyü yaptırdığını gerekçe olarak da Duygu’nun babası Halim in yıllar evvel kardeşi Sultan’ın evli ve 3 çocuk babası iş ortağı İbrahim ile ilişkisi olduğunu ve kardeşinin bu ilişkiden hamile olduğunu öğrenir. Durumu hazmedemeyen Halim iş ortağı İbrahim’i öldürür. Abisine bu yüzden düşman olan Sultan Döne ye ölümcül bir büyü yaptırır. Döne yapılan büyünün bir parçasını Sultan’ın evine gizletir. Ummar isimli cinden yardım alan Döne’nin yıllar evvel öldüğü anlaşılır. Miraç tesadüfen karşılaştığı bu ailenin babaannesinin yaptığı büyülerden muzdarip olduğunu anlar. Miraç Hem babaannesi hemde gezdiği yerlere rakamlar bırakarak varlığını hissettiren umar isimli cin ile ummalı bir savaşa girer.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler