Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'Eyvah Eyvah 3' filmi televizyon ekranlarında! Hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

İlgili Postlar

‘Eyvah Eyvah 3’ filmi televizyon ekranlarında! Hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak?

‘Eyvah Eyvah 3’ filmi televizyon ekranlarında! Sinemaseverlerin ilgiyle izlediği, beyazperdede komedi fırtınası estiren film, hangi gün, hangi kanalda yayınlanacak? Filmin konusu ne? Hangi ünlü oyuncular yer alıyor? ‘Eyvah Eyvah 3’ filminin ekran gösterimi hakkında merak edilen detaylar ve daha fazlası haberimizde…

‘Eyvah Eyvah 3’ filmi hangi gün, hangi kanalda?

Beyazperdede fırtınalar estiren ‘Eyvah Eyvah 3’ filmi, televizyon ekranlarında yayınlanacak. ‘Eyvah Eyvah 3’ filmi, 18 Eylül Salı günü TV8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkacak. Sinemaseverler, ekran başına kilitlenecek. Birbirinden değerli oyuncuları ile, komedi filmlerine yeni bir soluk getiren ‘Eyvah Eyvah 3’ filmi, TV8 ekranlarında fırtınalar estirecek.

‘Eyvah Eyvah 3’ filminin konusu

Ata Demirer, Demet Akbağ ve Özge Borak gibi usta oyuncuların baş rollerinde yer aldığı ‘Eyvah Eyvah 3’ filminin konusu: Hüseyin Badem, babasını bulduktan sonra hayatının aşkı olan Müjgan ile evlenmiş, kendisi de zabıta olmuştur. Ancak maddi güçlükler yüzünden çeşitli mekanlarda klarnet çalmaya devam etmektedir. Yol arkadaşı Firuzan ise şöhretine şöhret katmıştır. İşte tam bu sırada Müjgan’ın hamile olmasıyla birlikte Geyikli’de olaylar yine çığırından çıkacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler