Ana SayfaDizilerYasak Elma'da Eda Ece’nin karizması çiziliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma’da Eda Ece’nin karizması çiziliyor!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un yer aldığı Yasak Elma dizisinin 10. yeni bölümü 21 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Fox TV’de buluşacak. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor. Her bölüm izleyicileri tarafından merakla beklenir oldu. İşte detaylar…

Yasak Elma’da Yıldız’ın tacı dillere düştü!

Yasak Elma Dizisi Beğenildi, Fakat Yıldıza Eleştiriler var…

Dizide Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterinin bu kadar aciz gösterilmesine izleyicilerin tepkileri başladı. Bu durumu doğru bulmadıklarını belirten dizinin sıkı fanatikleri, “Halit’in ne olursa olsun Yıldız’ın yanında olması lazım. Alihan’ın da çocukluğunu merak ediyoruz. Zeynep bence de biraz süründürmeli” diyerek düşüncelerini sosyal medyada paylaşmakta. Dizinin takipçileri sosyal medyadan dizi ile ilgili bir çok olumlu yada olumsuz eleştiri yapıyor. Hatta bir izleyicinin Yıldız konusundaki şu ifadeleri hemen dikkat çekti: “Gerçekten Yıldız’ı bu kadar salak göstermek zorunda mısınız? Çok saçma olmuş. Alihan ve Zeynep’in aşkını inşallah senaristler mahvetmez.” Başka bir izleyici ise İzleyicilerin diziye bağlanma sebepleri karakterlerde gizli olduğunu söyledi.“Yayınlandığı günden itibaren beğeniyle izliyorum. Ender’in güzelliği, Yıldız’ın saflığı, Zeynep’in asil duruşu beni bu diziye çok inandırdı” diyen bir izleyicinin notu da dikkat çekti. 

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Dizide Genç Oyuncular Taktir Topluyor…

Dizinin usta kadrosunun yanı sıra yan rollerde yer alan genç isimlerin de izleyicinin dikkatini çektiği ve takdir topladığını gözlemliyoruz. Umarız dizi bu izleyici ilgisi ile devam eder.

Yasak Elma dizisi 10. bölüm fragmanı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler