Ana SayfaDizilerSavaşçı 45. yeni bölümünde olaylar hız kesmiyor!

İlgili Postlar

Savaşçı 45. yeni bölümünde olaylar hız kesmiyor!

Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan Savaşçı dizisi, sezon finali yaklaşırken olaylar ise hiç hız kesmiyor. Ekranın sevilen dizisi Savaşçı, hayranları tarafından büyük bir ilgi ile izleniyor. Dizinin 20 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de ekrana gelecek olan 45. bölüm fragmanı ekranda yerini aldı. İşte detaylar…

Savaşçı dizisine sürpriz isim. Diziye yeni bir karakter katılıyor!

Savaşçı Dizisinde Yeni Bölümde Neler Olacak?

Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır. Operasyon başlar. Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Savaşçı Dizisi Heyecan Dolu…

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi Çeto ve adamlarını bertaraf etmek için harekete geçerken, Seyfi ve kızı Esra’nın da akıbeti ortaya çıkacaktır. Yeni bölümü ile izleyicileri keyif dolu ve heyecanın eksik olmadığı bir bölüm bekliyor.

İşte 45. bölüm fragmanı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler