Ana SayfaDizilerYasak Elma yapımcısı, Talat Bulut kararını açıkladı! Diziye devam edecek mi?

İlgili Postlar

Yasak Elma yapımcısı, Talat Bulut kararını açıkladı! Diziye devam edecek mi?

Yasak Elma yapımcısı, Talat Bulut kararını açıkladı! Diziye devam edecek mi? Talat Bulut’un taciz iddiaları neticesinde başlatılan hakkındaki soruşturmada karar çıktı. Talat Bulut’un Yasak Elma dizisindeki akıbeti de, kararla birlikte belli oldu. Yasak Elma yapımcısı, Talat Bulut’un dizi hakkındaki akıbetini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Talat Bulut’un taciz soruşturmasında karar çıktı!

Talat Bulut’un taciz soruşturmasında takipsizlik kararı

Usta oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz aylarda, rol aldığı Yasak Elma dizisinin setinde bir çalışanı taciz ettiği iddiası ile gündeme gelmişti. Kostüm asistanı genç kız, Talat Bulut’un kendisini taciz ettiğini iddia ederek soruşturma başlatılmasını talep etmişti. Açılan soruşturma neticesinde yapılan araştırmalar sonucunda Talat Bulut ve şahitlerin ifadeleri alındı. Soruşturmadan, Talat Bulut hakkındaki iddiaları doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği gerekçesi ile ‘takipsizlik’ kararı verildi.

Talat Bulut kimdir?

Yasak Elma dizisi yapımcısından Talat Bulut açıklaması

Takipsizlik kararının ardından, gözler Yasak Elma dizisinin yapımcısına çevrilmişti. Kararını, soruşturma sonucuna bağlı olarak vereceklerini söyleyen  Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Aksoy, “Savcılığın Talat Bulut’un dizide devam edip etmeyeceği kararını savcılığın kendisi hakkında vereceği karara göre verecektik. Savcılık, Talat Bulut hakkında kararını verdi. Bu karar doğrultusunda biz yolumuza Talat Bulut ile devam edeceğiz.” şeklinde açıklama yaptı.

Talat Bulut ‘Mucize 2’ filminde rol alacak mı?

‘Mucize’ filminin yapımcısı Murat Tokat ise, dizi çekimlerinin takvimiyle çakıştığı için şöyle bir açıklama yaptı: Talat Bulut’un ‘Mucize 2’de rol alıp almayacağı savcılık kararına göre belli olacaktı. Ne var ki Talat Bulut, dizide rol almaya devam ederse çekim takvimi çakışacağı için filmde rol alması mümkün değil.

Talat Bulut’un rol aldığı Yasak Elma dizisi çalışanı kostüm sorumlusu genç kız, şu iddialarda bulunmuştu: Sahne öncesi Talat Bulut’un kravatını düzeltmek istedim. Bana ‘Odaya girelim, orada düzelt’ dedi. Orada dudağımdan öpüp gitti. Şok yaşadım. Sonra yapım ekibinin yanına çıktım. Beni öperken yanımda kimse yoktu. Ama odaya çağırırken şahitlerim var. Başrol oyuncuları Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna Sevda Erginci, Gün Akıncı başta olmak üzere setteki herkes bana büyük destek oldu. Menajeri benimle uzlaşmak istedi ama kabul etmedim. Yaşadıklarımı herkese duyurmak istiyorum ki, bir daha kimsenin başına gelmesin. Henüz 19 yaşındayım. Taciz birçok yaşıtıma yapılıyor. Ama arkadaşlarım ‘Karşımızdaki ünlü bir oyuncu’ diye korkup susuyor. Talat Bulut ile daha önce sorun yaşayan başka kadınlara ulaştım. Korktukları için hep susmuşlar. Belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyuracağım. Bu yüzden de vicdanım rahat olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler