Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinin 30. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin 30. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı!

Fox Tv ekranlarının beğenilerek izlenilen dizisi Yasak Elma’nın 30. Bölüm’ünde neler yaşanacak? Kötü kadın Ender imajı yıkılacak mı? Ender yeni bölümde izleyenleri şoke edecek! Neden mi? Yasak Elma’nın yeni bölümde neler yaşanacak, izleyenleri neler bekliyor ve dizi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Uzun aradan sonra…

Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, sevenlerini özletti, 3 hafta aradan sonra 29. bölümüyle ekrana hızlı bir dönüş yaptı. 21 Ocak Pazartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Yasak Elma dizisinin son bölümünde Ender’in acı itirafıyla büyük sırlar bir bir ortaya döküldü. İzleyicilerin bir hayli şaşırdığı bu konuda dün akşamlar neler yaşandı?

Yasak Elma’nın 30. Bölüm’ünde neler yaşanacak?

Yasak Elma son bölümde izleyenler nefeslerini tuttu; Ender, Erim’in kazasından Halit’i sorumlu tutar. Kemal’in şüpheli davranışları Halit’in dikkatinden kaçmaz, Kemal’in peşine Sıtkı’yı takar ve olanlar olur! Yasak Elma dizisinin 30. yeni bölümünden izleyenler heyecan dolu anlar yaşadılar. Dizinin 28 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte.

Yasak Elma’da 29. Bölümde neler yaşandı?

Baş karakter Yıldız, Kemal’i nikahta basmasının şaşkınlığını yaşarken, Argunlar da Erim’im kaza haberiyle sarsılır. Halit, Erim’i kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Ender ise, Erim’in kazasından Halit’i sorumlu tutar.

Ender’den şaşırtan itiraf

Kendi çıkarı için önüne geleni ezmekten çekinmeyen Ender, dizinin sevilmeyen ‘kötü kadını’ ama izleyici ona artık bambaşka bir gözle bakacak. Halit’i bitirmek için Alihan ile evlenen Ender, oğlu Erim’in velayetini almak için Alihan’ın kendisine destek vereceğini öğrenince çok sevindi. Ancak Alihan’ın tek şartı, Ender ile ilgili gerçekleri bilmek oldu. Ender, bu isteğe çok sinirlendi ve öyle bir yanıt verdi ki ekran başındaki izleyiciler de bunları tahmin etmemişti! Alihan’ın şaşkın bakışları arasında Ender, hiç beklenmedik bir şey yaptı;babasının tacizine uğradığını, sapık babasının kardeşine de aynısını yapmasın diye mücadele ettiğini, annesinin bile bile sustuğunu, evden kaçıp kardeşini okutmak için çabaladığını ve bu süreçte de başına pek çok olay geldiğini anlattı.

“Sana göre ben doğuştan ahlaksızım değil mi? Bazı şeyleri hayat özellikle benim başıma vura vura öğretti” diyen Ender, Alihan’ın onu eleştirip sürekli laf çarpmasına kızıp her şeyi bir bir anlattı. Bu hayatta ayakta durabilmek için çok çabaladığını öfkeli bir şekilde Alihan’a haykıran Ender, “Ben bunları bilmiyordum” diyerek özür dilemeye çalışan Alihan’a “Bu da sana ders olsun. Kötü sandığın insanların acı hikayeleri olabileceğini de asla ve sakın unutma” diyerek evi terketti ve kardeşi Caner’in evine gitti.

Yasak Elma yayın tarihi

Yasak Elma her Pazartesi 20.00’de FOX’ta!

Yasak Elma künyesi

YAPIM: MED YAPIM
YAPIMCI: FATİH AKSOY
YÖNETMEN: NESLİHAN YEŞİLYURT
ÖYKÜ & SENARYO: MELİS CİVELEK – ZEYNEP SOYATA

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosu

Halit: Talat Bulut
Ender: Şevval Sam
Alihan: Onur Tuna
Yıldız: Eda Ece
Zeynep: Sevda Erginci
Zehra: Şafak Pekdemir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler