Ana SayfaDizilerHangi diziye sosyal medyadan tepki yağıyor?

İlgili Postlar

Hangi diziye sosyal medyadan tepki yağıyor?

İzleyenler yok artık dedi! Hangi dizi diye merak edenler; Çukur dizisi fena saçmaladı! Sosyal medyadan çığ gibi tepki yağıyor! Neden mi?

3 haftalık aradan sonra yerle bir oldu!

Show TV ekranlarında seyirci karşısına çıkan dizi Çukur, 3 haftalık aranın ardından ekrana döndü ama izleyiciyi hiç memnun etmediği gibi, tepkilerinde adresi oldu! Dizide; Selim tarafından vurulduğu yerde bulunan Yamaç, yoğun bakımda can çekişirken, tüm aile perişan oldu. Bunlar yaşanırken bir yandan da Çeto ve Mahsun’a rağmen Çukur’u almayı başaran Koçovalılar, Yamaç’ın yokluğunda başsız kaldı. Hastanede oğlunun başında nöbet tutan İdris ve Sultan’ın yanı sıra Sena da gördükleri manzara karşısında kahrolmuş vaziyetteydi.

Yamaç’ın vurulma sahnesi olay yarattı!

Çukur dizisinin sezon arası vermeden önceki son bölümünde Yamaç’ın vurulma sahnesi çok konuşulmuştu. Yeni bölümde dizi severler bu sorunun yanıtını bulmayı bekliyordu ama fantastik sahnelerle Yamaç’ın Araf’ta kaldığı anlar, dizide büyük tepki çekti. Ölüm kalım savaşı veren herkesin beğendiği karakter Yamaç’ın komadayken gördüğü kabuslarda Aliço’nun kılıktan kılığa girdiği sahneler büyük tepki topladı!

Çukur’a çığ gibi büyüyerek gelen tepkiler

İlk zamanlar beğenilerek izlenilen Çukur dizisinde alışıldık olmayan bu sahnelere sosyal medyadan eleştiri okları yükselmeye başladı. Aliço’nun Çukur’u Yamaç’a anlattığı o sahneleri izleyenler “3 hafta boyunca bunun için mi bekledik, Yamaç’ı kimin vurduğunun önemi bile kalmadı, bu nasıl saçmalıktır” şeklinde pek çok mesaj yağdırdılar. Dizinin tek eleştiri alan sahnesi bu değildi. Çeto ve Mahsun’un Rus mafyasının evini bastığı sahnede bir anda 3 dansözün sokak ortasında raksetmesi de şaşkınlık yarattı. Aliço’nun Yamaç’ın başındaki son sözleri ise “Çukur’un yaşaması için evlatlarını yemesi gerek” oldu. Bu sözlerden sonra Yamaç’ın komadan çıkıp çıkmayacağı ise merak konusu!

Çukur’un yayın tarihi

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elinde olduğunu konu alan dizi Çukur; Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek mi vermeyecek mi bu durumu konu alan dizi her Pazartesi akşamı saat 20.0’da Show TV ekranlarında olacak! Sosyal paylaşım platformlarında aldığı bu tepkilerden sonra dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusudur.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler