Ana SayfaDedikoduYasak Elma Dizisine Sosyal Medya Gündemine Oturan İlişki Haritası!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Sosyal Medya Gündemine Oturan İlişki Haritası!

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren dizi Yasak Elma seyircilerinin kafasını oldukça karıştırmış durumda kafası karışan izleyiciler Yasak Elma Dizisine Sosyal Medya Gündemine Oturan İlişki Haritasını paylaştı detaylar haberimizde…

Dizi Ağır Eleştirilere Maruz Kaldı!

Son  dönemlerde adından sıkça söz ettiren dizilerden Yasak Elma,  Pazartesi günü karşısında zorlu bir çok rakip olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorluyor. Dizide son yaşanan gelişmeler ise izleyiciye adeta ‘yok artık’ dedirtti. 2 sezondur başarılı bir şekilde FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Yasak Elma’da işler giderek karmaşıklaşmaya başladı. Senaristlerin değişmesi ile diziye yeni karakter ve hikayelerin girmesi sonucu dizi seyrini bambaşka yerlere taşıdı. Yasak Elma özellikle son bölümlerinde izleyicinin ‘Aldatmayı özendiriyor, çiflerin birbirine yalan söylemesini normalmiş gibi gösteriyor’  tarzında ağır eleştirilerine maruz kalıyor.

Son Bölümde Yaşanılan olaylar:

Başrol karakterlerinden olan oyuncu Talat Bulut‘un isminin taciz iddialarına karışmasının ardından dizi büyük kan kaybı yaşadı. Dizinin 2. sezonun ortasına gelmeden erken final yapabileceği bile söyleniyordu. Tüm bu yaşananların üzerine harekete geçen yapımcılar dizinin senaristini değiştirerek diziye yeni karakterler eklediler. Bunlardan biri de Halid’in (Talat Bulut) eşi Yıldız’ın eski sevgilisi Kemal oldu. Diziye şöfor olarak giren Kemal’ın belli bir zaman sonra zengin bir iş adamı olduğu ortaya çıktı.

Talat Bulut Kimdir?

Halid’in ilk eşi Ender ile işbirliği yapan Kemal’in dizideki amacı ise Yıldız’ı tekrar elde edebilmek yarıda kalan evlilik hayallerini tamamlayabilmekti. Evlilik formalite bile olsa Zeynep ve Alihan aşkı yarım kaldı. Tabii ki dizideki entrikalar bunlarla bitmedi. Halid’in kızı ile yakınlaşan Kemal’i bu kez Yıldız kıskanmaya başladı ve içindeki Kemal sevgisi tekrar gün yüzüne çıkmaya başladı. Zaman zaman eski eşi Ender ile sevişen Halid ise Yıldız’ın her şeyi öğrenmesi sonucu özür diledi ve ilişkilerine devam etme kararı aldılar…

yasak elma ilişki haritası ile ilgili görsel sonucu

Sosyal Medya Bu Duruma Kayıtsız Kalmadı

Artık iyice beyni yakan ve bu kadar da olmaz pes dedirten en son gelişme ise Kemal ile Yıldız arasında yaşandı. Özelllikle 17 Aralık pazartesi günü yayınlanacak dizinin 27. bölümünde bolca Kemal ile Yıldız’ın öpüşme sahnelerini izleyeceğiz gibi… Hal böyle olunca seyircilerin artık iyice kafası karıştı. Kim kiminle sevgili, kim kiminle birlikte oldu her şey birbirine girmiş durumda. Diziyi de ti’ye alan izleyiciler Yasak Elma’nın ilişki haritasını çıkardı sosyal medyada geyikler döndü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler