Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisinde Zeynep Alihan'ı Çok Kızdırdı!

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinde Zeynep Alihan’ı Çok Kızdırdı!

Fox TV’de ekrana gelen son zamanlarda gerek kamera arkasında ki taciz iddiaları gerek reyting sıralamasında yayınlandığı günden beri ilk sıralardan düşmeyişi ile dikkat çeken Yasak Elma dizisinin 28. bölüm 2. tanıtımında Zeynep ve Alihan’ın restleştiği görüldü.Heyecanı ikiye katlayan gelişmede, Zeynep, Alihan’ın planlarını Halit’e mi anlatıyor?

Havacılık şirketinin eş başkanı olan Zeynep, Alihan’ın neden Halit’e karşı büyük bir savaş verdiğini anlayamıyor.Gerçekleri bilmeyen Zeynep, attığı bir adımla Alihan’ı küplere bindirecek.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Zeynep, büyük bir hata yaptı! Yasak Elma dizisinde Alihan’ı küplere bindiren gelişme!

Ender ise büyük sırrın peşinde! Alihan’ın Halit’in oğlu olmasından şüpheleniyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadığı dizide Ender, eline geçen eski bir fotoğrafın sırrını çözmenin peşine düşecek!Bu arada Alihan, Halit’i ekonomik olarak iflas ettirmek için yeni hamleler peşinde. Zeynep durumu öğreniyor.

Alihan’ın uyarmasına karşın Zeynep’in Halit’e durumu anlatıp anlatmadığı merak konusu olurken, Halit’in “Alihan nihayet beklediğimiz hamleyi yaptı” sözleri, Zeynep’in her şeyi anlattığını ortaya koydu.

Alihan, Zeynep’in Halit’e yaptıklarını anlattığını öğrenince “Bunların hesabını vereceksin” diyerek Zeynep’i uyarıyor. Zeynep ise Alihan’ı delirten bir yanıt veriyor ve “Bunca olaydan sonra seni koruyacağımı mı sandın!” diyor. Alihan, Zeynep’in bu sözlerine “Pişman olacaksın!” sözleriyle yanıt veriyor.

İşte Yasak Elma 28. bölüm 2. tanıtımı:

Senaryosunu Zeynep Soyata ve Melis Civelek’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un üstlendiği Yasak Elma 28.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yasak Elma son bölümde;

Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.

Oyuncu kadrosunda; Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece, Sevda Erginci gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma 28.bölümüyle 24 Aralık Pazartesi günü saat 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler