Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova'da Yayınlanan Bölümün Ardından İzleyiciler Şoke Oldu!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova’da Yayınlanan Bölümün Ardından İzleyiciler Şoke Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova 15. son bölümüyle bu akşam ekranlardaydı. Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz ile Demir’in yüzleşmesi Züleyha için oldukça ağır oldu. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü döndü. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır olduğunu gösterdi. İşte Bir Zamanlar Çukurova 16. yeni bölüm fragmanına dair detaylar ve 15. son bölüm özeti

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Kim kazanacak? Yılmaz mı, Demir mi?

ATV ekranlarının başarılı ve kaliteli yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova 15.son bölümde; Demir’in Züleyha’yı, Yılmaz’ın aracında görmesi sonucu hiçbir surette bastıramadığı kıskançlık, hırs ve öc alma duygusuna kapılması üzerine kızılca kıyamet koptu. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde; Önünde en büyük engel olarak gördüğü Yılmaz’a karşı yoğun bir kin ve nefret besleyen Demir, bu kez birbirlerinin canına kıymak üzere karşılıklı silah doğrultmasının ardından Züleyha beyninden vurulmuşa döndü. Züleyha kimsenin kılına tek bir zarar gelmemesi için kendi canını ortaya atması üzerine bu ölümcül yüzleşmede korkulan bir durum yaşanmayarak mevzu kapanırken, Yılmaz ise birdenbire kayıplara karışması sonucu Fekeli’nin kan beynine sıçramasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı bekleniyor. Fekeli, Yılmaz’ın ansızın kaybolmasının sorumlusu olarak gördüğü Demir’e hesap sormak adına kapısına dayanırken, aslında talihsiz bir kaza geçirmesi sonucu ağır yaralı bir vaziyette bulmasının akabinde Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova final bölümünde; Sağlık durumu kritik olan Yılmaz’ın acilen hastaneye sevk edilmesinin ardından haberi duyan Züleyha ise soluğu sevdiği adamın yanında alıyor. Hastanede Yılmaz’ın baş ucunda iyileşmesi için bekleyen Züleyha, şimdiye kadar dile getirmeye cesaret edemediği gerçekleri gözyaşları içerisinde haykırmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova 16.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde;

Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz’a ‘beni öldürün, bitsin bu kavga’ diye haykırınca, işler daha da çıkmaza giriyor. Öfkeden ve intikamdan gözü dönen iki adam, bu büyük karşılaşmada en acı gerçeklerle yüzleşiyor. Demir ve Yılmaz karşılaşmasının ardından, Yılmaz ortadan kayboluyor. Fekeli, Yılmaz’ın uzun süre yokluğundan şüphelenip, adamlarına her yeri aratıyor. Bir haber çıkmayınca ise Fekeli, Yamanlar’ın konağını basıyor. Yılmaz’a Demir’in zarar verdiğini düşünen Fekeli’nin gözü dönüyor. Onu bir anda karşılarında gören Hünkar ve Demir ise ne yapacaklarını bilemiyor. Konakta fırtına estiren Fekeli, Yılmaz için her şeyi yapmaya hazır! Şermin, Züleyha ve Yılmaz gerçeğini sonunda öğreniyor. Bu bilgiyle Hünkar’ı tehdit etmeye hazırlanan Şermin, umduğunu bulabilecek mi?

Başrollerini Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek gibi isimlerin paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 16.bölümü ile 27 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler