Ana SayfaÜnlülerYasak Elma Dizisinde Taciz! Talat Bulut Cephesinden Açıklama...

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinde Taciz! Talat Bulut Cephesinden Açıklama…

Yasak Elma dizisi başrol oyuncularından Talat Bulut taciz iddiaları ile bir anda gündeme bomba gibi düştü. FOX TV’de yayınlanan ve geçen Cuma günü sezon finali yapan Yasak Elma dizisi, dizinin başrol oyuncularından Talat Bulut’un genç bir kadın asistanı taciz ettiği iddialarıyla gündemde…Ünlü oyuncu Talat Bulut açıklamada bulundu İşte detaylar…

Talat Bulut Tarafından Taciz İddiaları Gündeme Bomba Gibi Düştü! Yasak Elma Dizi Yapımcısı Konuştu…

Yasak Elma Dizisinde Taciz İddiaları!

Yasak Elma başrol oyuncusu Talat Bulut’un taciz ettiği iddiaları gündemde. Dizinin setinde kostüm sorumlusu olarak çalışan genç kızı taciz ettiği iddialarıyla Talat Bulut ile ilgili haberler gündemde. Sosyal medyada hızla yayılan iddialar üzerine dizinin yapımcısı bu konu hakkında taraflarla görüşeceğini belirtti. Yaşanan taciz olayını dile getirenlere ve konuya sahip çıkanlara teşekkür ettiğini belirtti.

Yasak Elma Dizi Oyuncusu Talat Bulut Tarafından Tacize Uğradığını İddia Eden Set Çalışanı Konuştu!

Ünlü Oyuncu Talat Bulut’tan Açıklama!

Yaşananların ardından Talat Bulut’un avukatı yazılı bir açıklama yayınladı:

“Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.

Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.

Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz diyerek açıklamada bulunuldu. Umarız bu olay en yakın zamanda sonuçlanır…

Talat Bulut Kimdir?

Hande Ataizi Konuştu…

Hande Ataizi de 18 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’u tacizle suçlamıştı. Bulut’un tekrar tacizle gündeme gelmesi üzerine Hande Ataizi, “Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun” diyerek destek oldu…Bu konu gündemde daha da yer alacağa benziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler