Ana SayfaDizilerYasak Elma 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Yasak Elma 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Yasak Elma 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler oluyor? Yıldız, Kemal’in kıymetini anlıyor mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yasak Elma Setinde Aşk Bombası

Yasak Elma 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Yasak Elma 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisi, her geçen hafta adından daha da sık söz ettiriyor. 

19. bölüm 2. fragman

Yıldız ve Halit arasında çetin geçen ve iplerin kopma noktasına geldiği bir hesaplaşma sahnesinin ardından izleyicisini büyük bir merak içinde bırakan Yasak Elma dizisinin 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İşte önemli gelişmelerin yaşanacağı o fragman…

18. bölümde neler yaşandı?

Alihan ve Zeynep arasında gizli ilişkinin yaşanmasına bizzat şahit olan Ender’in, Alihan’ın şirketi adına gerçekleştirdiği tanıtım partisinde herkesin içinde ifşa etmesi büyük krize sebebiyet verdi.

Alihan’la yaşadıklarından ötürü büyük bir pişmanlık duyan Zeynep ise, hem yepyeni bir ilişkiye yelken açtığı Cem’i üzdüğü için hem de utanılacak bir duruma düştüğü için dert yanmaktadır.

Öte yandan Alihan ve Zeynep ilişkisine en başından itibaren şiddetle karşı çıkan Alihan’ın annesi ise emellerine ulaşabilmek için kendisine teklif sunan Ender’le birlikte harekete geçme kararı aldı.

İlişki her defasında açmaza düşüyor

Bununla birlikte Yıldız ve Halit’in ilişkisi her defasında yeni bir engele takılıp açmaza düşer. Ender ise onların aralarındaki olumsuz gidişatı kendi çıkarları doğrultusunda fırsata dönüştürür.

Kemal’e eski eşi Yıldız’a karşı daha yakın ve ilgili davranması, Halit’le yaşadıkları ardı arkası kesilmez sorunlar karşısında kendisini bir çıkış yolu olarak görmesini sağlamak için talimatta bulundu.

Tüm bunların yanı sıra kendisine umursamaz tavırlar sergileyen Halit’in canına okuyarak intikam alabilmek için Defne’nin girişimde bulunması sonucu tüm gözler 22 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölüme çevrildi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler