Ana SayfaDizilerMehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Geri Sayıma Başladı!

İlgili Postlar

Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Geri Sayıma Başladı!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geri sayıma başladı! TRT 1’in iddialı dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer, ne zaman izleyicisi ile buluşacak? Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Çekimler için Türkiye’nin en büyük platosunun oluşturulduğu dizinin konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Diriliş Ertuğrul İzleyicilerine Kötü Haber

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geri sayıma başladı!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi geri sayıma başladı! TRT 1 ekranlarında yayınlanmak için gün sayan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday.

17 Ekim 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Sen Anlat Karadeniz mi? Çocuklar Duymasın mı?

Hem yapımcılığını hem de senaristliğini üstlendi

Mehmet Bozdağ’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yapımcılığını yaptığı dizide, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor.

Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Geri Sayıma Başladı
Mehmetçik Kutlu Zafer Dizisi Geri Sayıma Başladı

Çekimler için bir yılı aşkın süredir hazırlık yapılıyor

Türkiye tarihinin ilk tohumlarının atıldığı Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinde, Birinci Dünya Savaşı sonlarında Osmanlı topraklarında İngilizlere karşı kazanılan zaferimiz konu ediliyor.

Çekimler için Türkiye’nin en büyük platosu kurulurken;  dizinin yansıtıldığı dönemin birebir gerçek ürünleri, antikacılardan bir yılı aşkın bir sürede toplandı.

Birbirinden iddialı oyuncu kadrosu

Sanat, dekor ve görsel anlamda ülkemizin sinema ve televizyon sektöründe tarih yazdıracak olan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, birbirinden iddialı oyuncuları ile de dikkat çekiyor.

Konusu ve görüntüleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak olan dizide; İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yayın tarihi

Kostümlerinden dekorlarına, çekimlerinden oyuncu kadrosuna adar yayınlandığı ilk sezonda da kendisinden sıkça söz ettiren Mehmetçik, yepyeni sezonda yoluna Kutlu Zafer olarak devam ediyor.

Esareti kabul etmeyip baş kaldıran kahramanların, dünyanın en güçlü ordularından birine karşı gösterdiği mücadeleyi ekrana yansıtacak olan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi, 23 Ekim Salı günğ TRT1 ekranında izleyicilerle buluşacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler