Ana SayfaDizilerYargı 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Mahkemeye Çıkıyor!

İlgili Postlar

Yargı 60. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Mahkemeye Çıkıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, 60. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ilgaz tutuklanır. Ilgaz’ın tutuklanmasını fırsat bilen yeni savcı müfettişten izin alarak hemen Ilgaz’ın odasına yerleşir. Öte yandan müfettiş, Ömer’in hal ve hareketlerinden şüphelenmeye başlar. Tüm bunlar yaşanırken Yekta herkesi şok edecek bir itirafta bulunur. Yekta, gazeteciyi Ömer’in öldürdüğünü açıklar. Yargı 60. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, mahkemeye çıkıyor.

Ilgaz Mahkemeye Çıkıyor!

Yargı 60. bölüm 2. fragmanında; Ilgaz tutuklanarak ceza evine sevk ediliyor. Tutuklu yargılanmasına karar verilen Ilgaz daha sonra mahkemeye çıkartılıyor. Öte yandan Ceylin Yekta’nın kendisiyle beraber çalışma teklifini kabul etmek zorunda kalıyor. Ancak Ceylin, hakkında soruşturma başlatıldığını duymasıyla adeta şok oluyor.

İşte Yargı 60. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Ilgaz, sevdiklerine yapılan tehditleri bir an önce sonlandırmak için bir karar alır. ,Bu onu büyük bir iftirayla karşı karşıya bırakır. Ilgaz, ailesinin hayatını kurtarır. Ancak şimdi de mesleği ve inandığı bütün değerler tehlikeye girer. Onu karalamak için ince ince döşenmiş yolların sonu acaba nereye çıkacaktır?

Başsavcı vekili olarak gelen Turgut Ali’nin karşısına hiç hesapta yokken en güvendiği savcılardan biri olan Ilgaz’ın dosyası gelir. Ancak bu dosyaya bakmakla görevlendirilen ve oldukça ters biri olan Özcan savcı ile de ortak çalışmak zorunda kalır. Ilgaz’ın suçlu olduğuna dair teker teker ulaşılan delillerin sağlamlığı, aksini canla başla ispatlamaya çalışan Ceylin’e iki savcının da inanmasını imkansız hale getirir.

Öte yandan Ceylin Ilgaz’ı tutuksuz yargılatmak için elinden geleni yapar. Yine bütün aile ona yardım etmek için hazır olur. Merdan ve Metin şüphe oklarının işaret ettiği Eyüp’ün kim olduğunun peşine düşer. Ancak Yekta bu sefer de Ceylin’e sürpriz bir teklifle gider.

Rüzgâr herkes için bambaşka bir yerden esmeye başlar. Ilgaz’ın tüm umudu Ceylin’in savunmasına kalır. Ancak zamanın onlara ne getireceği her zamanki gibi belli olmaz.

Yargı yeni bölümleri ile her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Yargı 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Tutuklanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler