Ana SayfaDizilerYargı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pars'ın İddianamesinde Ne Yazıyor?

İlgili Postlar

Yargı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Pars’ın İddianamesinde Ne Yazıyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 19. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Eldivende Ilgaz’ın DNA’sının çıkması ortalığı karıştırıyor. Kimse bu sonuca inanmıyor. Pars testi tekrar yaptırıyor. Eren, Niyazi’den içerideki haini bulmasını istiyor. Yekta, Laçin ile şoförünün ilişkisini öğrenip onlara bir oyun oynuyor. Şoför, tüm suçu üstleniyor. Yekta, iddianameyi yazması için Pars’a baskı yapıyor. Pars, Ilgaz’la birlikte sabaha kadar çalışıp bir iddianame hazırlıyor. Pars’ın iddianamesinde ne yazıyor?

Pazar Dizileri 2021

Pars’ın İddianamesinde Ne Yazıyor?

Yargı 20. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Niyazi, eldivenden çıkan DNA’yla Ilgaz’ın DNA’sını değiştiriyor. Eldivende Ilgaz’ın DNA’sının çıkması herkesi şok ediyor. Kimse Ilgaz’ın böyle bir şey yaptığına inanmıyor. Pars, testi tekrar yaptırıyor. Kriminal’de bir hain olduğunu anlayan Pars, Eren’e güvenecekleri birini bulmasını istiyor. Oda Niyazi’yi öneriyor.

YARGI 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Niyaziy’i yanlarına çağırıp içerideki hainin kim olduğunu bulması için çalışanları araştırmasını istiyorlar. Bu arada Niyazi hariç kriminalde çalışanların hesapları kontrol ediliyor ve bir tuhaflık bulunamıyor. Eren, bu işi Yekta’nın yapabileceğini Pars’a söylüyor ve onun hesabı kontrol ediliyor.

Ceylin, Ilgaz’ın ve kendisinin hapse girme ihtimalinden çok korkuyor. Bunu Yekta’nın yaptığını düşünüp onun karşısına çıkıyor ve bunu onun yaptığını bildiğini söylüyor. Yekta, Ilgaz’ın onu hapisten çıkarmak için üçüncü bir şahısın olduğunu ispatlamak için o eldiveni onun koyduğunu söylüyor ve polisi çağırıp Ceylin’den şikayetçi oluyor.

Ilgaz, Ceylin’e sakin olmasını gerçeklerin er geç çıkacağını ve kendilerini işlerine vermeleri gerektiğini söylüyor. Küçük kızın davasını alıp kızın biyolojik annesini araştırmaya başlıyorlar. Kadının 6 yıldır evli olduğunu, kocasının başka bir ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra kocasıyla boşanmamak için bir kızları olduğunu açıkladığı ortaya çıkıyor.

Ilgaz ile Ceylin, küçük kızın hasta olduğunu ilerde tekerlekli sandalyeye mahkum olacağını öğreniyor. Mahkeme günü geliyor. Ilgaz, ilk davasında öğrendiklerini hakime anlatıyor. Kızının hasta olduğunu ve tekerlekli sandalyeye mahkum olacağını öğrenen biyolojik anne, davadan feragat ediyor.

Ilgaz, böylece ilk davasını kazanmış oluyor. Yekta, karısının şoförüyle ilişkisi olduğunu öğreniyor. Pars’ın yanına gidip Laçin’in Engin’in kaçtığı gün nerede olduğuna dair tekrar ifadeye çağrılmasını istiyor. Laçin, ifade vermiyor ve susma hakkını kullanıyor. Yekta, şoförün yanında Laçin’in tutuklanacağına dair bir telefon görüşmesi yapıyor.

Şoför, Yekta’ya suçu kendi üzerine almak istediğini söylüyor. Şoför Engin’i kendisinin planlayıp kaçırdığına dair ifade veriyor. Laçin bunu duyunca onu kurtarmak istiyor. Yekta, Pars’a iddianameyi hazırlaması için baskı yapıyor. Pars, sabaha kadar Ilgaz’la iddianame hazırlıyor ve teslim ediyor.

Yargı 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Sakinliğini Koruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler