Ana SayfaÜnlülerYanlış Adam Meselesi!

İlgili Postlar

Yanlış Adam Meselesi!

Son dönemin malum en çok konuşulan konuları arasında yer alan olay Sıla-Ahmet Kural kavgasıydı. Sıla ile Ahmet Kural 2017 yılında aşk yaşamaya başlamış, evlenecekleri konuşulan çift 2018 yılının Şubat ayında ayrılmışlardı. Aşk yaşayan çift, ayrılığa fazla dayanamayıp kısa süre sonra barışmışlardı. Şüphesiz gündeme bomba gibi düşen konu Sıla İle Ahmet Kural arasında darp iddiaları oldu. Olaylar sonrası şarkıcı Sıla’ya sanat dünyasından ve kamuoyundan binlerce destek geldi. Hürriyet Yazarlarından Onur Baştürk, Sıla-Ahmet Kural olayları sonrası bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı…

Sıla – Ahmet Kural Kavgasının Ardında Kim Var?

Tıpkı Sıla gibi hep yanlış adamlara mı aşık oluyoruz?

Hafta sonu popüler mekanların masalarında oturan kadınlar arasında en çok konuşulan, yanıtları havada uçuşan sorulardan biri şuydu: “Tıpkı Sıla gibi hep yanlış adamlara mı aşık oluyoruz?” Kimisi meseleyi “Düzgün adam yok, sorun burada” sonucuna bağlıyordu. Kimisi “Bizde de suç var, çoğu şeyi görmezden geliyoruz, hatta arıza da seviyoruz” diyordu.

Sıla kimdir?

Ahmet Kural Kimdir?

Ama bu mesele bana kalırsa yanlış adam, yanlış kadın meselesi değil…

Anladığım o ki: Sıla sadece yaşadığı şiddeti saklamama konusunda farkındalık yaratmakla kalmadı, bir de ilişkiler konusunda zihin açtı. Bu konuda da gündem yarattı. Ama bu mesele bana kalırsa yanlış adam, yanlış kadın meselesi değil. Malum, aşk denen şey doğru ya da yanlış dinlemiyor. O başlayınca başka bir hale bürünüyor insan. Esas onu irdelemek en güzeli: Yoksa aşkı algılama biçimi mi yanlış?

Sıla Ahmet Kural'dan nasıl şiddet

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler