Ana SayfaDizilerYalı Çapkını dizisinde seyirci baskısı senaryo değiştirtti

İlgili Postlar

Yalı Çapkını dizisinde seyirci baskısı senaryo değiştirtti

İlk bölümlerinden bu yana reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi 20. bölümde sürpriz bir değişiklik meydana geldi. 

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ana hikayesi Gülseren Budayıcıoğluoğlu’na ait olan, başrollerinde Mert Ramazan (Ferit), Afra Saraçoğlu (Seyran), Çetin Tekindor (Halis Ağa) ve Emre Altuğ (Orhan) gibi önemli isimlerin yer aldığı sevilen dizi Yalı Çapkını izleyicisini isyan ettirdi.

Yalı Çapkını
Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisi senaryosu izleyiciyi kızdırdı

Dizinin ilk bölümlerinde yan rol alan, menajerinin senaristle konuşması sonrası rolünün arttırıldığı iddiaları gündemden düşmeyen Buçe Buse Kahraman (Pelin) için ayrılık vakti mi geliyor? Kulislerden edinilen bilgilere göre, Budayıcıoğlu, dizinin seyrini değiştirdiği için ve senaryo dışına çıkılmasını istemediğinden kaynaklı Buse Kahraman’nın diziden çıkarılmasını istedi.  

Yalı çapkını dizisinin fanları Pelin (Buse Kahraman) karakterinin diziden çıkarılmasından rahatsızdı ve sosyal medyada ‘metres’ sıfatını kullanarak hakaret içerikli paylaşımlar yapılıyordu. Bu hafta ise son dakika gelişmeler yaşandı dizinin son sahnesi değiştirilme kararı aldı. 

İlk finalde Ferit’in (Mert Ramazan) İfakat’ la (Gülçin Santırcıoğlu) konuşup boşanmak istediğini ve bu durumu ailesine iletmesini istediği sahneler vardı. Üstelik bu sözlere ise Seyran (Afra Saraçoğlu) kapıda kulak misafiri oluyordu. Dizinin fanlarının sosyal medyadan yaptıkları baskısı başarılı oldu ve son dakika diziye revize sahne yazıldı. 

Final apar topar değiştirildi 

Finalde değiştirilen o sahne, Ferit ‘in (Mert Yazıcı) tüm engellemelerine rağmen durmayan Seyran’ın (Afra Saraçoğlu) yalıyı basıp Pelin’in saçından tutup, yalıdan attığı sahne çekildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler