Ana SayfaÜnlüler'Yalan Dünya' Dizisinin Güzel Oyuncusundan Bomba İtiraf: "Sanal Cinsel İlişkiye Çok Özeniyorum"

İlgili Postlar

‘Yalan Dünya’ Dizisinin Güzel Oyuncusundan Bomba İtiraf: “Sanal Cinsel İlişkiye Çok Özeniyorum”

Yalan Dünya adlı popüler dizinin Açılay’a can veren başarılı oyuncu Nihal Yalçın, yaptığı bir röportajında bomba itiraf yaptı. Sözleriyle şaşkına çeviren güzel oyuncu “Sanal cinsel ilişkiye çok özeniyorum” dedi. İşte Detaylar…

Nihal Yalçın Paylaşımı ile Tepki Topladı

‘Yalan Dünya’ Dizisinin Güzel Oyuncusundan Bomba İtiraf: “Sanal Cinsel İlişkiye Çok Özeniyorum”

Yalan Dünya, Beş Kardeş , Avrupa Yakası, Şöhret Okulu, Kurtlar Vadisi, Güldünya, Kış Masalı, Cümbür Cemaat Aile dizilerinden yakından tanıdığımız başarılı ve güzel oyuncu, en son Yalan Dünya adlı dizide Açilay karakteriyle gönlümüzü feth etmişti. Hakan Gence’ ile yaptığı bir röportajda samimi itiraflarda bulunan Nihal Yalçın, Magazin Haberleri’ ne bomba gibi düştü…

“Kanlı Canlı Olunca Aşk Meşk Çok Kalmıyor”

‘Seni Buldum Ya!’ adlı, ‘Zoom’ uygulaması ile çekilen filmde başrollerinde oynayan güzel oyuncu Nihal Yalçın, sanal dünyayla alakalı düşüncelerini sevenleri için paylaştı. Nihal Yalçın, “WhatsApp’tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum” ifadesi ile şoke etti.

Nihal Yalçın insanlara, sanal ilişkinin çok daha heyecanlı gelmesinin nedenini şu şekilde anlattı: “Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor.”

“Çıplak Fotoğraflarım Çıkar Diye Korkuyorum”

Daha öncesinde de sanal olarak tanıştığı birinden hoşlandığını itiraf eden Nihal Yalçın, ” WhatsApp’tan sanal cinsel ilişki yapmaya çok özeniyorum.” dedi. Nihal Yalçın, Hakan Gence’nin güzel oluncaya sanal cinsel ilişki yapıp yapmadığını sorması üzerine ise “Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum” biçiminde esprili bir cevap verdi.

Nihal Yalçın
Nihal Yalçın

“Nesrin Cavadzade Kadar Seksapel Değilim”

Güzel Oyuncuya, meslektaşı Nesrin Cavadzade‘ nin “DM kutuma gelen fotoğraflardan penis sergisi açacağım” açıklaması da hatırlatıldı. Nihal Yalçın bunun üzerine Cavadzade kadar seksapel olmadığını söyledi.

Nihal Yalçın Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler