Ana SayfaÜnlülerYakışıklı oyuncu aşk yaşayamadığını itiraf etti! İşte nedeni...

İlgili Postlar

Yakışıklı oyuncu aşk yaşayamadığını itiraf etti! İşte nedeni…

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yakışıklı oyuncusu Alp Navruz, neden aşk yaşayamıyor? Alp Navruz, özel yaşamı hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar…

Alp Navruz kimdir?

Alp Navruz neden aşk yaşayamıyor?

Şu sıralar Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide rol alan, dizide Sinan Egemen isimli karaktere hayat veren ünlü oyuncu Alp Navruz, önceki gün Mall of İstanbul’da gezinirken basın mensuplarının objektifine takıldı.

Kariyerime odaklanmış durumdayım

Alışveriş yapan Alp Navruz, muhabirler ile ayaküstü sohbet etti. Navruz, “Giyim konusunda kız arkadaşınızdan fikir alır mısınız? sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Ünlü oyuncunun aşk sorusuna yanıtı; “Eğer kız arkadaşım olursa fikrini alırım ama şu an ilişki için harcayacak zamanım yok. Kariyerime odaklanmış durumdayım.” şeklinde oldu.

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi olan oyuncu Alp Navruz, kariyerinin başarı basamaklarını hızla tırmanan genç yetenekler arasında önde gelen isimlerden biri. Şu sıralar, Fazilet Hanım ve Kızları isimli sevilen dizide rol alıyor. Dizide, iddialı bir karakter olan Sinan Egemen’e hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler