Ana SayfaÜnlülerYağmur Ünal İle Arda Turan Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Yağmur Ünal İle Arda Turan Aşk Mı Yaşıyor?

Son günlerin aşk dedikodularına karışan Arda Turan’ın paylaşılan bir fotoğraf sonrasında Yağmur Ünal ile ilişki içerisinde olabileceği ortaya çıktı.

Arda Turan sık sık bir araya geldiği dayısının paylaştığı fotoğraflar nedeniyle gizlediği aşkını açığa çıkarmış oldu. Özellikle geçtiğimiz aylar içerisinde Arda Turan’ın İstanbul’da olduğu bir zamanda Yağmur Ünal ile tanıştığı ve iki ismin bu tanışma sonrasında ilişkiye başladığı belirtilmişti. Aylardan biri bu iddialar doğrulanamazken geçtiğimiz günlerde paylaşılan fotoğraflar ile birlikte bilinmeyenler ortaya çıktı.

Dayısı Paylaştı, Olay Patladı

Arda Turan’ın dayısı Nuri Seviş iki fotoğraf paylaştığı gibi bu fotoğraflar Arda Turan’ın mutfağından oldu. Bu fotoğraflarda dikkat çeken detay ise Arda Turan’ın dayısı Nuri Seviş’in Yağmur Ünal ile aynı mutfakta olmasıydı. Bu fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi Yağmur Ünal’ın Arda Turan’ı İspanya’daki evinde ziyaret ettiği görüldü. Böylece gözlerden saklanan aşk da ortaya çıkmış oldu.

Henüz Açıklama Gelmedi

Fotoğrafların paylaşılması ile birlikte kısa süre içerisinde gündem yine Arda Turan ve aşk dedikoduları olurken, Yağmur Ünal ile Arda Turan arasında bir ilişki başladığı da net bir şekilde öğrenilmiş oldu. Fotoğraflar ile birlikte ortaya çıkan bu durum, aynı zamanda gözlerin yeniden Arda Turan’a çevrilmesine neden oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile aşk konusundaki tüm iddiaları yalanlayan Arda Turan, ortaya çıkan fotoğraflar sonrasında nasıl bir yanıt vereceği ile merak uyandırmayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler