Ana SayfaÜnlülerÖzlem Yıldız Estetiğe Karşı Değil!

İlgili Postlar

Özlem Yıldız Estetiğe Karşı Değil!

YouTube üzerinden yayınlanan özel bir talk show programına konuk olan Özlem Yıldız, hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Özellikle çocuğu ile ilgili sorulara samimi açıklamalar yaparak sevenlerinin bir kez daha takdirini kazanan Özlem Yıldız, çocuğunun kendisi gibi bir kayınvalideye sahip olmasını isteyebileceğini söyledi. Çocuğunun anneci olmasından rahatsızlık duyabileceğini ve kendi ayakları üzerinde durmasını istediğini söyleyen Özlem Yıldız, oğlunun mutluluğunun kendi mutluluğu olduğunu ve bunun için de her zaman elinden gelen her şeyi yapabileceğini söyledi.

Baby Shower Yapacak

Baby shower gibi özel etkinlikleri yapmak istediğini ve çocuğu için her zaman bu tip eğlenceleri düzenleyeceğini söyleyen Özlem Yıldız, yaptığı açıklama ile aynı zamanda baby shower yapacağını da duyurmuş oldu.

İnternette kendi yaşının doğru yazılmadığını da belirterek tüm dikkatleri üzerine çeken Özlem Yıldız, gerçek yaşının 40 olduğunu söyledi. Yaşının büyük olmasına rağmen yaşını göstermediğine inandığını belirten başarılı model, aynı zamanda estetiğe karşı olmadığını ve gerekli gördüğü takdirde estetik yaptırabileceğini söyledi. Özellikle Özlem Yıldız’ın estetik ile ilgili düşünceleri sosyal medyada da dikkat çekti.

“Hatalar Yaptım”

Hayatında çeşitli hatalar yaptığını daha samimi bir şekilde itiraf eden Özlem Yıldı, tüm hatalarına rağmen hiçbir şeyden pişman olmadığını ve şu anda çocuğu ile birlikte mutlu, güzel bir gelecek planladığını söyledi. Eşiyle ayrılmayı da hiçbir zaman aklından geçirmediğini söyleyerek ayrılık konusunda üzgün olduğunu belirten Özlem Yıldız, yaptığı bu açıklamalar ile sosyal medyada da geniş bir yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler