Ana SayfaDedikoduYağmur Tanrısevsin'den Özel Hayat Açıklaması

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin’den Özel Hayat Açıklaması

Yağmur Tanrısevsin, özel hayatıyla alakalı konuştu. Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin’den özel hayat açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Kerem Bursin’den Ayrılık İddialarına Yanıt

Bürsin ve Erçel’in iş anlaşmalarının sekteye uğramaması için bağlı oldukları ajansların isteği ile ayrıldıkları iddia edilmişti.

Kerem Bürsin cephesinden açıklama geldi:

“Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiç bir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.”

“Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli Magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz…”

Günfer Günaydın Ajans

Kerem Bursin Kimdir?

Objektiflere Takıldı

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Ataşehir’de objektiflere yansıdı.

Yeni bir proje için görüşmesinin olduğunu ifade eden Tanrısevsin, “Bu sezon okuduğum o kadar güzel iş ve senaryolar var ki… Benim için en doğru proje neyse onunla ilerlemek istiyorum.” dedi.

Yağmur Tanrısevsin’den Özel Hayat Açıklaması

Uzun bir süredir hayatında kimse olmayan Yağmur Tanrısevsin, “Aşka kalbinizi kapattınız mı?” sorusuna gülümseyerek, “Aşka ayıracak hiç vaktim yok, inanın. Bir yandan sinema filmi, bir yandan dizi projeleri diğer taraftan da seramik atölyesi… Bu yoğunlukta emin olun ki aşkı düşünecek vaktiniz kalmıyor.” ifadelerini kullandı.

AKM ve son olarak İspanya’nın en popüler mekanının seramik çalışmasını gerçekleştiren Tanrısevsin, “O işler sizin bildikleriniz, onların yanı sıra birçok güzel iş yapıyoruz. Yurt içi ve yurt dışı için yaptığımız birçok proje var. Yurt dışına tasarım yapmak, seramik ihraç etmek benim için ayrı bir önem taşıyor. Tasarımcı olarak dünyada büyük bir marka olmak en büyük arzum. Bunun için emin adımlarla ilerliyor, güzel işler yapıyorum ve gün geçtikçe büyüyen güzel bir ekibim var. Nice başarılı çalışmalarımız olacak, sizlerle paylaşmak için şimdiden heyecanlanıyorum.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler