Ana SayfaDedikoduİbrahim Kendirci Kolunu Kırdı

İlgili Postlar

İbrahim Kendirci Kolunu Kırdı

2000’li yılların başında fırtına gibi esen ‘Kavak Yelleri’ dizisi, Türk televizyon tarihinin unutulmazları arasına girdi. Beş sezon ekranlarda kalıp, 170’inci bölümü ile final yapan diziinin başrol oyuncularından olan İbrahim Kendirci, Bebek’te taksiye binerken görüntülenirken. Kırık kolu dikkat çeken Kenmdirci, yaşadığı kazayı ve yaşadığı şaşkınlığın nedenini anlattı.

Kameraları Görünce Şaşırdı

Bir süredir ekranlarda yer almayan İbrahim Kendirci, kolu kırık bir şekilde ortaya çıktı. Bebek’te taksiye binerken objektiflere yansıyan 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu, basın mensupları bir anda karşısında görünce şaşkınlık yaşadı.

İbrahim Kendirci Kolunu Kırdı

“Aman arkadaşlar uzun süredir bu durumu annemden saklıyordum. Şimdi sayenizde öğrenmiş olacak” açıklamasını yapan Kendirci’nin ilk andaki şaşkınlığının yerini daha sonra gülme aldı. Muhabirlerin “Kolunuzu nasıl kırdınız?” şeklindeki sorusuna ise “Kaykay sürerken ufak bir kaza geçirdim ve kolumu kırdım” cevabını verdi.

Ekranlara Dönüyor

İbrahim Kendirci, eylül ayında hem dijital platformda hem de bir TV kanalında yayınlanacak yeni projeler ile ekranlara döneceğini söyleyerek, sevenlerine müjde verdi.

“Herkesten Özür Dilerim”

2020 yılında Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı’nın Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayına katılan Dağhan Külegeç, Kavak Yelleri oyuncularının yıllar sonra bir araya geldiği ‘Sen Bak Dünyaya’ klibinde neden oynamadığı sorusunu yanıtlamıştı.

Öncelikle klip olayı Pinhani’nin değil, Kavak Yelleri’nin yönetmenlerinden Jale (İncekol) Hanım’ın düşüncesiydi. Benim için durumlar karışıktı. Yönetmenle haberlerimiz çıkmıştı ama olmadı öyle bir şey. (2009’da Külegeç’in sette İncekol’a sandalye fırlatıp seti terk ettiği öne sürülmüştü) Bir şeyler oldu ama fiziksel olarak kimse kimseye bir şey yapmadı. Benim için çok zor bir dönemdi Kavak Yelleri. Jale Hanım klip için bana ulaşınca, aramızda bir iletişimsizlik oldu. Bu iletişimsizlikte daha çok benim payım var. Hem eskiden hem de bu videonun yapım aşamasında bir şeyler oldu. Derine girmeyeceğim ama her şeye rağmen klipte olmam gerekiyordu, benim hatam. Düşüncesizliğim, biraz tembelliğim, biraz eskiler, biraz da telif konuları. Herkesten tekrar özür dilerim. İş şirketlere ait olabilir ama dizinin duygusu seyreden insanlara ait. O duyguya vefasızlık göstermiş bulundum. Son klip hariç hiçbir şeyden pişman değilim. Bir sonraki pandemide her klipte olacağım, söz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler