Ana SayfaDedikoduWilma Elles'ten Şaşırtan Savunma: Kazayla Hamile Kaldım

İlgili Postlar

Wilma Elles’ten Şaşırtan Savunma: Kazayla Hamile Kaldım

Wilma Elles’ten şaşırtan savunma: Kazayla hamile kaldım! Oyuncu Wilma Elles, eski sevgilisi Arif Kerem Göğüş ile dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı davada ifade verdi.

Wilma Elles’e Dolandırıcılık Suçlaması

Oyuncu Wilma Elles, eski sevgilisi Arif Kerem Göğüş ile dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı davada ifade verdi. Savunmasında şoke eden ifadeler kullanan Elles, “Kerem Göğüş bir dönem erkek arkadaşımdı. Göğüş Yapı ile hiçbir ticari ortaklığım yok. Ben kaza ile ondan hamile kaldım. Çocuklarım doğduğu andan itibaren Kerem ile arkadaşlığı bitirdim. Çocuklarımın kimliklerinde bile baba adı olarak Kerem’in adı yok” dedi.

Geçtiğimiz günlerde hakkında eski sevgilisi ile birlikte adı dolandırıcılık iddialarına karışan ünlü oyuncu Wilma Elles, hakim karşısına çıkarak savunmasın yaptı.Eski eşler hakkında gayrimenkul satışı yaptıkları ancak teslim etmedikleri iddialarıyla 7’şer kez 3 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edilmişti. Mahkeme, sonucunda Kerem Göğüş hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verildi ve duruşma ileri bir tarihe erteledi.

Wilma Elles “Aşk Olmadan”!

Wilma Elles’ten Şaşırtan Savunma: Kazayla Hamile Kaldım

Ünlü oyuncu mahkemedeki savunmasında, “Kerem Göğüş bir dönem erkek arkadaşımdı. Göğüş Yapı ile hiçbir ticari ortaklığım yok. Ben kaza ile ondan hamile kaldım. Çocuklarım doğduğu andan itibaren Kerem ile arkadaşlığı bitirdim. Çocuklarımın kimliklerinde bile baba adı olarak Kerem’in adı yok. Nafaka ödemesi için de noter sözleşmesi imzaladık. Mecburiyetten dolayı görüştüğüm oldu onunla” dedi.

Wilma Elles kimdir?

“7 Tane Daire Satın Aldım”

Elles, savunmasının devamında, “Kerem’in yaptığı dairelerden 7 tane satın aldım. Bunları Göğüş Yapı’dan satın almadım. Başka birinden satın aldım. Kendi kazandığım para ile aldım. Binada 18 daire vardı 7 tanesini satın aldım. Gayrimenkul alım satım işlerini sürekli takip ederim. Ardından bir bankanın sattığı 7 daireyi de 1 milyon 250 bin TL kredi çekip aldım. İnşaatın kalanını ben tamamladım” ifadelerine yer verdi.Wilma Elles ile Kerem Göğüş’ün Milat ve Melodi adında ikizleri bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler