Ana SayfaDedikoduCanan Ergüder İmaj Tazeledi

İlgili Postlar

Canan Ergüder İmaj Tazeledi

Bir süredir göğüs kanseriyle mücadele veren ünlü oyuncu Canan Ergüder’in sağlık durumu iyiye gidiyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu Canan Ergüder imaj tazeledi. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı;

“Herşey Yolunda”

Menajerimi Ara dizisinde rol alan oyuncu aldığı kötü haberle sarsıldı.

Meme kanserine yakalanan Ergüder tedavisine başladı. 43 yaşındaki oyuncunun diziden ayrılmak için dizi ekibi ile görüştüğü söylentiler arasında. Bir oğlu bulunan oyuncunun yakın zamanda kemoterapiye başladı. Bir süredir tedavisine devam eden oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan oyuncu, “Soranınız çok. Küçük bir update vereyim dedim. 3. Kemo biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Canan Ergüder Meme Kanserine Yakalandı!

Merak Etmeyin İyileşeceğim

Canan Ergüder kanser olduğunu ve sağlık durumu hakkında sevenleri ile şu sözlerle paylaşmıştı;

‘Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım, niyetim sizlere Menajerimi Ara’da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası ‘Menajerimi Ara’ ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim.

Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım ekip arkadaşlarıma, Star TV ‘ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım’a çok teşekkür ederim.’ mesajını paylaştı.

Canan Ergüder kimdir?

Canan Ergüder İmaj Tazeledi

Rahatsızlığından dolayı rol aldığı diziden ayrılan ünlü oyuncu, son durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder'in son hali şaşırttıBir arkadaşıyla buluşan Ergüder’in yeni imajı dikkat çekti.

Güzel oyuncu, “Her şey yolunda. Arayan, soran, mesaj atan, dua eden herkese sevgiler” ifadelerini kullandı. Ergüder’e sevenlerinden destek mesajları geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler