Ana SayfaDizilerVuslat Dizisi 4. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı!

İlgili Postlar

Vuslat Dizisi 4. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan Konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin baş rollerini, Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ilk iki bölümüyle izleyicileri ile buluşmuştu. 3. bölümü dün akşam izleyicileri ile buluştu. Vuslat dizisi 4. bölüm ilk fragman yayınlandı.

Kadir Doğulu kimdir?

Vuslat Dizisi 4. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan baş rollerini, Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ilk iki bölümüyle izleyicileri ile buluşmuştu. Yılbaşı tatili dolayısı ile 3 hafta aradan sonra 3. bölümü dün akşam izleyicileri ile buluştu. Vuslat dizisi 4. bölüm ilk fragman yayınlandı.

Vuslat dizisinin 3. bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin 4. yeni bölümü 28 ocak pazartesi akşamı izleyicileri ile buluşacak. Bütün karakterlerin insana ait hallerini İbn i Arabi Satranç-ı  Urefa oyunu ile anlatan, Vuslat dizinin 4. bölümde neler olacak izleyicileri merakla bekliyor.

Aziz ile Meczup’un yolları tekrar kesişiyor. Kerem ve Fırat, Feride’ye reddedilmeyecek tekliflerde bulunuyor. Davut, Şükrüyü bulmak için büyük çaba harcıyor. Faik, Feride ve Hasibe’nin konuşmasını duyuyor ve  karakola gidiyor.

Ahmet ve Tekin’i, Salih gizli bir göreve gönderiyor. Aziz, nezaretten çıkıyor ve herkesle yüzleşiyor. Kerem, oyunlarını oynamaya devam ediyor. Fırat, mahalleye dönüyor, fakat beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor. Kerem’in gizli planı, hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanıyor.

Devrim Özkan Kimdir?

Vuslat dizisinin izlenebilmesi için en önemli şartlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler