Ana SayfaDizilerVuslat Dizisi 4. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Meczup Gizemini Koruyor!

İlgili Postlar

Vuslat Dizisi 4. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Meczup Gizemini Koruyor!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan baş rollerini, Kadir DoğuluDevrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ilk bölümlerinden itibarın büyük izleyici kitlesi oluşturdu. 3. yeni bölümü pazartesi günü izleyicileri ile buluştu. Vuslat Dizisi 4. bölüm 2. fragman yayınlandı Meczup gizemini koruyor.

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Meczup gizemini koruyor!

TRT 1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan baş rollerini, Kadir DoğuluDevrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ilk bölümlerinden itibarın büyük izleyici kitlesi oluşturdu. 3. yeni bölümü pazartesi günü izleyicileri ile buluştu. Vuslat Dizisi 4. bölüm 2. fragman yayınlandı Meczup gizemini koruyor

Vuslat dizisi, 28 Ocak Pazartesi akşamı dördüncü bölümüyle izleyicileri ile buluşacak.Tüm karakterlerin insana ait hallerini İbni Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatan Vuslat dizisinin beklenen dördüncü bölümünde neler olacak.? Hastaneye kaldırılan Feride, mucizevi bir şekilde kurtulacak. Yalçın, Aziz’e bilenirken soruşturmayla ile ilgili görev alacak.  Nehir, Feride’yi sert bir şekilde uyaracak Saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini herkes öğrenmeye çalışacak. Adıyamanlının arkasındaki güç iyice merak konusu olacak.

Sevim Aneta için endişelenecek. Meczub gizemini hala korumaya devam etmektedir. Feride, Aziz’i hayatından tamamen çıkarmaya çalışacak. Hasibe, yine beklenmedik bir şey yapacak. Faik ise dükkanını satmaya çalışacak. Perihan ve Sultan arasındaki ipler iyice gerilmeye başlayacak. Sultan tehlikeli bir işe kalkışacak. Feride, Fırat’la yüzleştikten sonra tüm gücü tükenecek.

Vuslat Dizisi 4. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler