Ana SayfaDizilerVurgun Dizisinin 1. Bölüm 3. Tanıtım Filmi Çok Ses Getirdi!

İlgili Postlar

Vurgun Dizisinin 1. Bölüm 3. Tanıtım Filmi Çok Ses Getirdi!

Dizi sevenlerin heyecan dolu bekleyişleri devam ediyor! Fox TV’nin yeni, iddialı ve henüz başalamadan binlerce kişi tarafından konuşulan dizisi Vurgun’dan bir tanıtım daha ekrana geldi. Heyecanla beklenen dizi, merak uyandıran 1. bölüm 3. tanıtımıyla sosyal paylaşım platformlarında konuşuluyor. Yeni Dizi Vurgun’un ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni Dizi Vurgun’un 1. bölüm 3. tanıtımında ne oluyor?

Vurgun Dizisinin 1. Bölüm 3. tanıtım filmi çok konuşuluyor!

FOX’ta yayınlanacak yeni dizi Vurgun’un başrollerinde yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya, güzel oyuncu Deniz Çakır ve başarılı sanatçı Emre Kınay’ın oynadıkları dizi, yakında ekranda olacak. Vurgun Dizisinin 1. Bölüm 3. tanıtım filmi çok konuşuluyor! Neden mi? FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, yapımcılığını GOLD Film/Faruk Turgut’un üstlendiği, Altan Dönmez’in yönettiği ve senaryosunu Başar Başaran ile Emre Özdur’un kaleme aldığı, merakla beklenen ‘’Vurgun” dizisinin afişi yayınlandı. Afişiyle birlikte binlerce kişinin dijital platformda konuştuğu en çok dizi Vurgun olmaya başladı.

Vurgun ne zaman yayınlanacak?

Yayınlanacağı tarih hakkında henüz net bilgi verilmeyen ancak herkesin merakla beklediği Vurgun dizisinin; çekimleri son hız devam eden dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay’a, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ile Cenk Kangöz gibi sevilen oyuncular eşlik ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosu ile izleyiciyle buluşmak için artık gün sayan “Vurgun”, çok yakında FOX’ta.

Yeni Dizi Vurgun’un 1. bölüm 3. tanıtımı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler