Ana SayfaDizilerNöbet Dizisinden Bir Tanıtım Daha Geldi!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisinden Bir Tanıtım Daha Geldi!

Yeni dizilerin ekranlarda yayınlanmaya hazırlandığı bir dönemde Show TV ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Nöbet, ses getiren tanıtımlarına bir yenisini daha ekledi. Nöbet dizisinin 2. fragmanı yayınlandı! Daha ekranlara gelmeden büyük ses getiren Nöbet dizisinin yeni fragmanında neler anlatılıyor? Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Nöbet dizisi hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Show TV ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Nöbet’in; Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaşıyor. Henüz ekranlarda izleyicisi ile buluşmadı ancak sosyal paylaşım platformlarında binlerce kişi tarafından konuşuluyor ve dizinin ne zaman başlayacağı dizi sevenlerin merak konusudur.

Yeni dizi Nöbet’in yeni fragmanında neler anlatılıyor?

Nöbet dizisinden etkileyici bir tanıtım daha geldi! Peki yeni yayınlanan fragmanda neler anlatıyor? Dev prodüksiyonu ve güçlü senaryosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan yeni dizi Nöbet’in yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni toplamıştı. Nöbet’in ekrana gelen ikinci tanımı da dizinin heyecan dolu hikayesinden ipuçları verdi. Tanıtım filmi kısa zamanda çok sayıda kişi tarafından izlendi. “Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma!” mottosuyla yola çıkan dizide aksiyon dolu anlar dikkat çekerken, Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan’ın (Saygın Soysal) askerleriyle girdiği tehlikeli çatışma sahneleri gerilimi yükseltiyor. Nöbet etkileyici hikayesiyle yakında Show TV’de başlıyor!

Nöbet dizisinden 2. tanıtım filmi geldi!

Yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna başarılı isim Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet’in başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi önemli isimler paylaştığı Nöbet dizisinden gelen 2. Tanıtımı şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler