Ana SayfaKültür ve SanatVolkan Konak Yeni Albümüyle Karadeniz Rüzgarlarını Estirmeye Devam Ediyor

İlgili Postlar

Volkan Konak Yeni Albümüyle Karadeniz Rüzgarlarını Estirmeye Devam Ediyor

Kuzey’in Oğlu Volkan Konak “Volkan Konak Klasikleri-1” adını verdiği 2017 albümünü, bu ay itibariyle müzik piyasasına sundu. En iyi klasik parçalarından derlenen yeni albümüyle, yeniden sesini duyuran Konak, Karadeniz rüzgarlarını estirmeye devam ediyor.

Karadeniz müziğinin usta yorumcusu Volkan Konak; en son, yeni şarkılarıyla 2015 yılında “Manolya” albümüyle çıkış yapmıştı. 2016 yılında ise “İzmir Marşı” adlı single çalışmasını ve yine; eski parçalarından derlenen, 75 şarkılık “Koleksiyon” albümünü, müzik severlere takdim etmişti. 9 Ekim 2017 tarihi itibariyle, hit şarkılarından oluşan “Volkan Konak Klasikleri-1” adlı yeni albümü ise DMC & Avrupa Müzik etiketiyle, dijital müzik platformlarında satışa sunuldu.

[irp]

Volkan Konak Klasikleri-1 Albümü Hangi Şarkılardan Oluşuyor?

Ünlü sanatçı Konak; çıkardığı 15. albümüyle, hayranlarını geçmişten günümüze kısa bir yolculuğa çıkarıyor. En popüler 10 şarkısı ve 1 adet de remix çalışması yer alan albümdeki şarkıları ise; Efulim (Faroz Türküsü), Feriğim, Cerrahpaşa, Ayşem 1, Rüzgar, Mimoza Çiçeğim, Gelir misin Benimle, Halide Destanı, Maçka’ya, Sevdalı Kuş, Efulim (Remix) şeklinde müzik severlere sunulmuş bulunuyor.

Konak, Yeni Albümünde Kimlerle Çalıştı?

Kuzeyin Oğlu, arşiv niteliğinde hazırladığı yeni klasik albümünde; Göksun Çavdar, İsmail Soyberk, Eyüp Hamiş ve Selim Bölükbaşı gibi başarılı müzisyenlerle çalıştı. Klasik albümüyle bu ay, müzik piyasalarına merhaba diyen Konak; yıl sonuna kadar tüm yurtta ve Kıbrıs’ta, konser ziyafetlerine doludizgin devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler