Ana SayfaKültür ve SanatFilmler'İlk Öpücük' Filmi Vizyona Girdi

İlgili Postlar

‘İlk Öpücük’ Filmi Vizyona Girdi

İlk Öpücük filmi 20 Ekim Cuma günü, Türkiye ile aynı anda, Almanya Köln’de vizyona girdi. Özge Gürel, Murat Yıldırım ve ünlü şovmen Hayrettin Karaoğuz’un başrollerini paylaştığı romantik komedi tarzındaki sinema filmi, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

2004 ABD yapımı ‘50 İlk Öpücük’ filminin resmi bir uyarlaması olan ‘İlk Öpücük’ filmi; bu yıl, Nisan ayında Mudanya ve Gölyazı’da yapılan çekimlerinin tamamlanmasıyla, 20 Ekim’de gösterime sunuldu.

[irp]

İlk Öpücük filminin başrol oyuncuları; geçtiğimiz cuma günü filmin galası için Köln Cinedom’da, cumartesi günü ise İzmir’in popüler alışveriş ve eğlence merkezi Point Bornova’da sinema severlerle buluştu. Film oyuncularının; hayranlarıyla yaptığı röportaj ve söyleşiler, her iki gösterim mekanında da büyük bir ilgiyle karşılandı.

İlk Öpücük Filmi Kadrosunda Kimler Var?

Yapımcılığını Shebnem Askin’in yaptığı sinema filminin; senaryosu Çağlar Yurt’un, yönetmenliği Murat Onbul’un müzikleri ise ünlü besteci Yıldıray Gürgen’in imzasını taşıyor. Filmin oyuncu kadrosunda; Özge Gürel, Murat Yıldırım ve Hayrettin Karaoğuz’un yanı sıra Cezmi Baskın, Sadi Celil Cengiz, Beyti Engin, Gamze Karaduman ve Erol Aksoy gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Filmin Konusu Nasıl?

Bahar (Özge Gürel), geçirdiği bir kaza nedeniyle her güne, 2 yıl öncesinden tekrar tekrar başlamaktadır. Hiçbir yeni hatırası olmayan Bahar, babasının ve abisinin büyük özverileriyle hayatına, hep aynı 24 saati yaşayarak devam etmektedir. Kasabanın çapkın yakışıklısı Hakan (Murat Yıldırım), Bahar’a aşık olmuştur. Ancak genç kadının durumunu öğrenince, ona her gün yeniden kendini sevdirebilmek için aynı özverili yaşamı kabul etmek zorunda kalacaktır.

Özge Gürel Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler