Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerVizyona giren filmler belli oldu

İlgili Postlar

Vizyona giren filmler belli oldu

13 Temmuz 2018 itibari ile vizyona giren filmler belli oldu. İşte bu hafta sonu sinemalarda oynayacak vizyona giren filmler.

Vizyona giren filmler hangileri?

Bu hafta vizyona giren filmler arasında en çok dikkat çeken yapımlardan birisi Terminal. Filmin Türkiye’de de yüksek bir gişeye ulaşılması beklenirken bu film ile birlikte 9 film toplamda vizyonda olacak. İşte bu haftanın filmleri.

Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation)

Oyun ve çizgi filmiyle de büyük bir dikkat çeken Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili ailece izlenebilecek bir animasyon filmi. Komedi türündeki film Genndy Tartakovsky tarafından yönetiliyor. Seslendirenler ise Adam Sandler, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade. Otelden hiç çıkmayan Dracula’nın tatilini konu edinen filmde gemi tatilindeki maceralar ekrana getiriliyor.

Terminal

Haftanın beklenen filmi Terminal, İngiltere yapımı. Dram ve gerilim türündeki film Vaughn Stein yönetmenliğinde Margot Robbie, Simon Pegg, Dexter Fletcher, Max Irons, Mike Myers gibi önemli oyuncuları bir araya getiriyor. Filmin konusu ise oldukça dikkat çekici. Tren garında garson olarak çalışan Annie, paralel bir hayat yaşıyor. Annie’yi öldürmek için gelen kiralık katiller bu durumdan habersiz olurken, bu işe kalkıştıklarında çok farklı bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Gökdelen (Skyscraper)

ABD yapımı bir diğer film Gökdelen ise dram, suç ve aksiyonu bir araya getiriyor. Rawson Marshall Thurber yönetmenliğinde Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell, Chin han, Roland Moller’in yer aldığı film gökdelenlerde güvenlik hizmeti veren eski bir FBI çalışanının hayatını konu alıyor. Yaşanan yangın sonrasında tüm sorumluluk üzerine kalan Will Ford’un mücadelesi Gökdelen ile ekranlara taşınıyor.

Mary Shelley

Biyografi türündeki bir yapım olan Mary Shelley, dram ve romantizm türünde. Yönetmeni Haifa Al-Mansur olan filmde Elle Fanning, Douglas Booth, Maisie Williams, Tom Sturridge, Joanne Froggatt oynuyor. 18. yüzyıl İngiltere’sinde geçen filmde Mary Godwin (Elle Fanning), genç ve yetenekli şair Percy Shelley (Douglas Booth) ile tanışması ve aşk konu ediniliyor.

Dehşet Yolu

Gerilim türündeki en iyi seçeneklerden birisi olan Dehşet Yolu, Ryûhei Kitamura önderliğinde Kelly Connaire, Stephanie Pearsohn, Alexa Yeames, Rod Hernandez, Anthony Kirlew gibi isimleri bir araya getiriyor. 6 üniversite öğrencisinin başından geçenleri konu alan filmde, ıssız alanda lastikleri patlayan öğrencilerin bu olay sonrasında yaşadıkları aktarılıyor.

Kapalak Kızı

Yerli korku filmi izlemek isteyenler için bu haftanın en iddialı filmi olan Kapalak Kızı, yerli film. Fatih Gürler ve Ramazan Özer tarafından yönetilen filmde oyuncular Can Yavuz, Arifhan Durmuş, Alperen Demirtaş. Filmde Giresun’da bir okulda hademelik yapan genç bir kızın öyküsü anlatılıyor.

Şeytan Kulesi (The Forlorned)

Korku filminde yabancı yapım isteyenler için ideal olan Şeytan Kulesi (The Forlorned), Andrew Wiest tarafından yönetiliyor. Elizabeth Mouton, Colton Christensen, Cory Dangerfield, Larry Laverty, Shawn Nottingham gibi güçlü oyuncu kadrosuyla gelen film ıssız adada yer alan deniz fenerinin bekçiliği için iş ilanına başvuran Tom Doherty’in cesaret dolu öyküsü ele alınıyor.

Bende Kal

Yerli yapım olan Bende Kal, komedi türünde. Utku Uçar tarafından yönetilen filmde Süheyl Uygur, Sadi Celil Cengiz, Ruhi Sarı, Peker Açıkalın, Hüseyin Elmalıpınar gibi başrol oyuncuları oynuyor. Filmde ana karakter Fikret karakteri ile Süheyl Uygur olurken, babasından kalan berber dükkanında çalışan ve masajıyla ünlü olan Fikret’in pazarlamacı Taner ila tanışmasından sonrası anlatılıyor. Ünlü mafya babasının ölümüne neden olan Fikret, bu işten sıyrılmaya çalışır.

Deniz Kıyısındaki Ev (La Villa)

Fransa yapımı dram filmi Deniz Kıyısındaki Ev, Robert Guédiguian’ın bugüne kadarki en önemli filmlerinden birisi. Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gerard Meylan, Anais Demoustier, Robinson Stevenin gibi oyuncuların yer aldığı filmde Oyunculuk yapan Angèle Barberini (Ariane Ascaride), odağında ilişkileri konu alıyor. Ailesini bırakarak yanlarından ayrılan ve 20 yıl boyunca ailesini görmeyen Barberini, babasının felç kaldığını duyması ile geri dönüyor ve yaşanan aile ilişkileri anlatılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler