Ana SayfaÜnlülerVerdiği kilolarla gündeme gelmişti. Güllü tanınmayacak halde!

İlgili Postlar

Verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Güllü tanınmayacak halde!

Verdiği kilolarla gündeme gelmişti. Güllü tanınmayacak halde! En son fazla kilolarından kurtulması ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Güllü, şimdi de tamamen değiştirdiği imajı ile gündeme geldi. Güllü, o kadar değişmiş ki, neredeyse görenlerin ilk bakışta tanıması imkansız halde. İşte Güllü’nün yeni imajı…

Güllü, kilolu hali için “Yürüyen bonfile” dedi

Güllü’nün eski halinden eser kalmadı

Duygulu şarkıların güçlü sesi, müzik dünyasının en değerli seslerinden biri Güllü, büyük bir değişim yaşadı. Eskiden kilolu, sarı saçlı olarak görmeye alışık olduğumuz, bu hali ile hafızalarımızda yer eden Güllü’nün o halinden eser kalmadı. Güllü, çok büyük bir değişim yaşadı.

Güllü kimdir?

Güllü tanınmayacak halde

Geçtiğimiz yıl fazla kilolarından duyduğu rahatsızlık nedeni ile mide ameliyatı geçiren ve hızla kilo veren ünlü şarkıcı Güllü, zayıflamış hali ile de büyük bir değişim yaşamıştı. Güllü, o kadar çok değişmişi ki, zaten eski halini hatırlamak oldukça g. bir hal almıştı. Ancak, dur durak bilmeyen Güllü, şimdi de imajını değiştirdi.

Güllü imaj değiştirdi

Yıllardır sarı saçları ile bildiğimiz Güllü, zayıfladıktan sonra bir de imaj değişikliğine gitti. Saç rengini değiştirerek ‘mor’ yapan Güllü’yü, yeni imajı ile ilk bakışta tanımak neredeyse imkansız hale geldi.

İşte Güllü’nün yeni imajı

Uzun yıllar müzik dünyasının yaşayan efsanelerinden biri olarak hayatımızda olan ünlü şarkıcı Güllü, son derece büyük bir değişim yaşadı. Eski halinden eser yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler