Ana SayfaDizilerVedat Milor'un Programı Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Vedat Milor’un Programı Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı!

Vedat Milor’un NTV’deki Programını Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı

Geçen yıl NTV’deki “Tadı Damağında” isimli yemek programına sürpriz bir şekilde son verilen yemek eleştirmeni Vedat Milor, yeni program yapıp yapmayacağına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Yemek eleştirmeni Vedat Milor’un NTV’de yayınlanan programını bırakmasına gerekçe olarak, şarap içmesini ve bazı restoranları övmemesini gösterdi.

“Şarap İçmeyi Bırakıp Birilerinin Lokantasını Översem…”

Takipçilerinin programı bırakmasına üzülmüş olmaları ve sosyal medya da fotoğrafların altına sıkça “bir daha program yapmayacak mısın abi” gibi soruların ardından Vedat Milor bir takipçisine cevap verdi.Sosyal medya hesabından Fransa Nice’teki bir restorandan tatlı tanıtan Milor, Alican Eker isimli bir takipçisinin “Abi tekrardan program yapacak mısın” sorusuna, önce “Teklif gelmez” diyerek yanıt verdi.

Takipçisinin, “Üzücü… Gerçekten sizden bir şeyler öğreniyorduk artık buralardan ne kaparsak” yanıtına karşılık veren Vedat Milor, “Şarap içmeyi bırakır ve birilerinin lokantalarını översem teklif gelir ama haysiyet gider” ifadelerini kullandı.

Yaptığı Yorum Dikkatlerden Kaçmadı

Geçen yıl programı sürpriz bir şekilde bırakması herkesin dikkatini çekti. Vedat Milor anlaşılan programının bitmesini şarap içmesine ve bazı lokantaları övmemesi sonucuna bağlıyor. Geçen yıl programına son verilmesinin ardından Vedat Milor sosyal medya hesabından “İş harici İstanbul’da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem” demiş ve bu yorum Nusret’in ortağı Ferit Şahenk’e gönderme olarak yorumlanmıştı.

Vedat Milor'un NTV'deki Programını Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı
Vedat Milor’un NTV’deki Programını Bırakma Nedeni Ortaya Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler