Ana SayfaDizilerSibel Can'ın dizisi Sevda Bahçesi, reytinglerde hayal kırıklığı yaşattı

İlgili Postlar

Sibel Can’ın dizisi Sevda Bahçesi, reytinglerde hayal kırıklığı yaşattı

Usta sanatçı Sibel Can’ın yeni dizisi Sevda Bahçesi hayal kırıklığı yaşattı. Büyük umutlar ile yayın hayatına başlayan Sevda Bahçesi, reytinglerde çakıldı. İşte detaylar…

[irp]

Sevdanın Bahçesi hayal kırıklığı yaşattı

Ünlü sanatçı Sibel Can, başrollerini Emre Kınay ve Begüm Kütük ile paylaştığı, yapımcılığını Birol Güven’in yaptığı yeni dizi Seda Bahçesi’nde rol almaya başladı. Büyük umutlar ile yayın hayatına adım atan yeni dizi, Sibel Can’a rağmen hayal kırıklığı yaşattı.

[irp]

Reytinglerde çakıldı

Sibel Can’ın uzun zaman sonra bir dizide rol alması ve dev oyuncu kadrosu nedeni ile büyük umut bağlanan Sevda Bahçesi, reyting listelerinde beklentileri karşılayamadı.

[irp]

Sina Koloğlu yazdı

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, köşesinde konu ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Sina Koloğlu’nun konu hakkındaki o yazısı:

[irp]

“Sevdanın Bahçesi, Kanal D’nin çok şey beklediği dizilerden. İzlenme oranları ortada. Hem total, hem de AB, ‘Aramıza almak istemiyoruz’ dedi. ‘Fazilet Hanım ve Kızları’, ‘Yeni Gelin’ ve ‘Kalbimdeki Deniz’in üzerine çıkamayacak. Hatta TRT 1’in yeni işi ‘Yalaza’ da AB’de onun üzerinde… Hani bir farkı var mı diğerlerinden? Hayır. Sadece seyirci, ‘Bize bu üç dizi yeter’ dedi.”

[irp]

Sevdanın Bahçesi bitecek mi?

Sevdanın Bahçesi dizisinin akıbeti merak edilmeye başlandı. Büyük umutlar ile yayın hayatına başlayan, ancak beklentileri karşılayamayan dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı merak konusu oldu.

Sibel Can kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler