Ana SayfaÜnlülerVe Buse Varol imzayı attı!

İlgili Postlar

Ve Buse Varol imzayı attı!

Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlenen ve evlilik sonrasında magazin haberleri içerisinde sürekli yer alan Buse Varol imzayı attı. İşte ünlü ismin yeni projesi.

Uzun bir süre Esra Erol’un kardeşi ile evleneceği konuşulan fakat ayrılık sonrasında Buse Varol ile ilişkiye başlayarak evlenen ve şu anda çocuk sahibi olmayı bekleyen Alişan’ın eşi Buse Varol, ününe ün katmaya devam ediyor.

Buse Varol hamile!

Kanal D ile anlaştı

Yapılan açıklamalarda Buse Varol ile Kanal D arasında yeni bir anlaşmanın yapıldığı belirtildi. Özellikle Alişan ile evlendikten sonra pek çok farklı program için teklif aldığı bilinen Buse Varol, Kanal D’den gelen teklifi kabul etti. Açıklamalara göre yeni sezon itibari ile ekranlarda olacak Varol, sezon boyunca farklı bir formatla ekranlara gelecek.

“İmzamızı attık”

İş görüşmesinden bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Buse Varol’ ‘Yeni işlere imzamızı attık, inşallah güzel olacak. Yakında hiç beklenmedik bir formatla Kanal D’de buluşacağız. Yapımcım Sinan Üstüner şimdiden çok heyecanlı, ben de. Beklemede kalın” dedi. Varol’un paylaştığı fotoğraf ise şöyle;

Buse Varol kimdir?

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler