Ana SayfaDedikoduVatan Şaşmaz ve Filiz Akel'in Görüntülerini Kimin Yaydığı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz ve Filiz Akel’in Görüntülerini Kimin Yaydığı Ortaya Çıktı!

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in Kanlı Görüntülerinin Nasıl Yayıldığı Ortaya Çıktı!

Vatan Şaşmaz’ı öldürüp intihar eden Filiz Aker’in kanlı görüntülerinin olay yerindeki polis memurunun eşinden oyuncu Didem Ç.’ye verildiği, Didem Ç.’nin de satmaya çalıştığı kesinleşti.

İtiraf Etti

Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından aranmaya başlanan Didem Ç.’nin izi Konya’da bulundu. Gözaltına alınan Didem Ç. İstanbul’a getirilerek sorguya alındı. Şüphelinin poliste verdiği ifadesinde görüntüleri sosyal medya üzerinden aldığını ve basın kuruluşlarına pazarlamaya çalıştığını itiraf ettiği öğrenildi. Didem Ç.’nin yaptığının suç olduğunu bilmediğini, daha sonra arandığını öğrendiğinde korktuğunu ve bu nedenle saklandığını anlattığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edilen Didem Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Didem Ç. Görüntüleri Polisin Elinden Aldığı Ortaya Çıkmıştı

Polis memurunun görüntüyü eşine attığı onun da aile bireylerinin bulunduğu sosyal medya grubunda bu görüntüyü paylaştığı yapılan inceleme sonucu ortaya çıkmıştı. Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen soruşturmada polis memurunun akrabası olduğu iddia edilen Didem Ç.’nin görüntüleri bazı medya kuruluşlarına para karşılığı pazarlamaya çalıştığı tespit edilmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler