Ana SayfaDedikoduİbrahim Tatlıses Çok Sinirlendi!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses Çok Sinirlendi!

İbrahim Tatlıses Instagram’dan İsyan Etti: İnsan Sandığım Şeytanlar Varmış!

İbrahim Tatlıses yaşadığı olayı sosyal medya hesabından anlatarak çok sinirlendiğini söyledi. Bir iş görüşmesi sırasında çektirdiği fotoğrafın muhatapları tarafından kötü amaçlar için kullanıldığını iddia eden İbrahim Tatlıses, “İnsan sandığım şeytanlar varmış meğersem” diyerek isyan etti.

“İnsan Sandığım Şeytanlar Varmış”

Nezaketen yaptığı bir iş ziyareti sırasında çektirdiği bir fotoğrafın kötü amaçlar için kullanıldığını belirten Tatlıses, İnsan sandığım şeytanlar varmış. Birilerinin samimiyetine yazık ki inandım” diyerek hem isyan etti hem kendine kızdı. Tatlıses Instagram’dan paylaştığı mesajın sonunda “Allah sizleri bildiği gibi yapsın” dedi.

İbrahim Tatlıses Paylaşımında Şunları Yazdı:  İzmir’de insan sandığım şeytanlar varmış meğersem… Ben İzmir’de tek başıma çalışırım, en sevmediğim ortaklıktır. Birilerinin samimiyetine ne yazık ki inandım. Yazıhanelerine davet ettiler gittim. Resim çekilelim dediler çektik. Ben nereden bilecektim ki; beni kullanacaklar. Bir gün sonra İbrahim Tatlıses’le ortaklık yapıyoruz bana göre tiniyetsizlermiş… Yazık ki ne yazık yakıştıramadım. Oysa ki ne güzel göstermişlerdi kendilerini. ALLAH’ım sizleri bildiği gibi yapsın.

 

İbrahim Tatlıses Instagram'dan İsyan Etti
İbrahim Tatlıses Instagram’dan İsyan Etti

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler