Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz cinayetini MASAK çözecek!

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz cinayetini MASAK çözecek!

İstanbul Beşiktaş’ta bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz cinayetine MASAK el attı. Otel odasındaki bu buluşmanın gizemini  Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) çözecek. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz Pazar akşamı İstanbul Conrad Otel’de 1130 numaralı odada feci bir cinayet işlendi. Vatan Şaşmaz, eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü. Aker, Şaşmaz’ı üç el sırtından, bir el de ensesinden olmak üzere dört el ateş ederek öldürdü. Vatan Şaşmaz’ın son nefesini vermesi ile birlikte silahı alnına dayadı ve kendini vurarak intihar etti.

Olayın ardından, eski manken Filiz Aker’in, ağabeyi ve yakın çevresi Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker’den yüklü miktarda borç aldığını iddia etti. Polis, iddiaların araştırılması için Mali Suçları Araştırma Kurulu’na başvurdu.

Filiz Aker’in yakınlarının yaptıkları açıklamalarda ifade ettikleri iddialara göre; Vatan Şaşmaz Filiz Aker’den farklı dönemlerde olmak üzere 2.5 milyon dolar borç para aldı. Ancak, bu parayı geri ödeyemeyince Aker’in konuşmak için Şaşmaz’ı otel odasına çağırdı, sonrasında çıkan tartışma nedeni ile cinayet ve intihar olayı gerçekleşti.

[irp]

Filiz Aker’in annesini öldürdüğü gerekçesiyle 11 yıldır cezaevinde bulunan ağabeyi Sümer Bayer “Vatan, kardeşim adına Forex’e para yatırıyordu. 2.5 milyon doları gitti. 11 yıl önce tanıştılar. İlk eşiyle ABD’ye yanına gidip ev almak için kendisinden 130 bin dolar borç almıştı.” diye açıklama yaptı.

Aker’in ablası Eda Eren ise, ablası Filiz Aker’in Vatan Şaşmaz’a saplantılı derecede aşık olduğunu, be nedenle de psikolojik bunalım içinde olduğunu ifade ederken, “Vatan’ın paraya ihtiyacı yoktu.” dedi.

Filiz Aker’in yeğenlerinden Dilek Bayar “Teyzem bana, kendisini borsada kaybettirenleri partiye çağırıp öldüreceğim.” diyordu derken, Filiz Aker ile en son görüşen kişi olan, cinayet sırasında aynı otelde olan yeğeni Dora Ercan, teyzesinin Vatan Şaşmaz’a saplantılı derecede aşık olduğunu ve onunla evlenmeyi çok istediğini söyleyip, “Teyzem borsada çok para kaybetmişti.” diye açıklama yaptı.

Filiz Aker’in ailesi ve yakın çevresinden bazı kişilerin iddialarına göre; Vatan Şaşmaz en son Filiz Aker’den 1 milyon dolar borç aldı ve “Geri ödeyemeyeceğim.” dedi. Bunun üzerine Filiz Aker, cinayet ve intihar planları yaparak Şaşmaz’ı otel odasına çağırdı ve gerçekleştirdi.

Tüm bu iddiaları inceleyen polis, Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker arasında maddi alacak – verecek durumunun olup olmadığının ortaya çıkması için Mali Suçları Araştırma Kurulu’na başvurdu.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler