Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya: Hastalık Yüzünden Hayatım Çok Zorlaştı

İlgili Postlar

Hazal Kaya: Hastalık Yüzünden Hayatım Çok Zorlaştı

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan Hazal Kaya, yeni dizi projesi öncesinde özel bir röportaj verdi. Oyuncu, röportajda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekerken, kilolarıyla ilgili yapılan eleştirilere de ders niteliğinde yanıtlar verdi.

[irp]

Shameless Uyarlamasında Oynayacak

Fox TV’de ekranlara getirilecek olan özel bir uyarlama Bizim Hikaye’nin başrol karakteri olan Hazal Kaya, yeni dizi projesiyle yeniden ekranlarda olacak. Son dönemlerde şeker hastalığı nedeniyle zor bir dönemden geçen ve çoğu kişi tarafından farklı şekilde eleştirilen Hazal Kaya, “Ben hastalığım için zayıfladım, kimse ‘amma kilo aldın’ dedi diye değil. Hastalık yüzünden hayatım çok zorlaştı” dedi.

“Şeker Hastasıyım”

Uzun süre öncesinde şeker hastası olduğunu öğrenen oyuncu, bu durumla mücadele ettiğini anlattı.  Kendisi için yazılanların kendisini çok etkilediğini söyleyen oyuncu, artık bu duruma daha fazla alıştığını fakat yine de haksız eleştirilerin kendisini üzdüğünü dile getirdi. Kadınların kadınlara destek olması gerektiğine inandığını fakat kadınların dahi kendi cinslerini acımasızca eleştirdiğini söyleyen Hazal Kaya, bu durumun hala deva ettiğini vurguladı.

Kadın ve erkek arasında çok ciddi farkların olduğunu söyleyen oyuncu, erkeklerin yaşanabileceğini fakat benzer durumun kadınlar için kabul edilmediğini söyledi. Boyuyla dalga geçilmesine de tepki gösteren oyuncu, “Sana ne ya? Boyum kısa ve bu konuda yapabileceğim bir şey yok.” dedi.

“Çok Mutluyum”

Hayatta her zaman mutlu olmayı tercih ettiğini söyleyen oyuncu, hiçbir şeyin kendisini mutsuz etmesine izin vermediğini söyledi. Oyuncunu bu röportajı özellikle sosyal medyada büyük bir destek gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler