Ana SayfaÜnlülerVartolu Erkan Kolçak Köstendil'den nişanlısına romantik sürpriz!

İlgili Postlar

Vartolu Erkan Kolçak Köstendil’den nişanlısına romantik sürpriz!

Çukur’un Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil, oyuncu sevgilisi Cansu Tosun’a doğum günü sürprizi yaptı. Sevgilisine pasta ile sürpriz yapan Köstendil, mutluluğunu gizleyemedi. İşte detaylar…

Sürpriz!

Şu sıralar, Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Çukur’da Vartolu karakterine hayat veren ve bu rol ile son zamanların en çok konuşulan ünlü isimlerinden biri olan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, nişanlısı Cansu Tosun’a sürpriz yaptı.

Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Cansu Tosun ile uzun süredir yaşadığı aşkı, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüğü ile taçlandırmıştı.

Erkan Kolçak Köstendil’den Cansu Tosun’a doğum günü sürprizi

Köstendil, Cansu Tosun’a doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Tosun, nişanlısının sürprizi karşısında mutluluktan havalara uçtu.

Sosyete peşinde

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde sergilediği performans sonrasında son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.Sosyetik güzeller, ünlü oyuncunun peşine düştü. Onunla görüşmek, partilere davet etmek için fırsat kolluyorlar. Ancak, yakışıklı oyuncu nişanlısı Cansu Tosun ile aşkın tadını çıkarıyor.

Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler