Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Hande Yener'e sert sözler: Hangi Hande'ye inanalım?

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Hande Yener’e sert sözler: Hangi Hande’ye inanalım?

Önceki gün alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine takılan Seren Serengil, Hande Yener için zehir zemberek sözler etti. Serengil, Demet Akalın ve Hande Yener anlaşmazlığı hakkında “Bir gün basına dil uzatıyor, ertesi gün haraç aldığını iddia ediyor. Ne yani hangi Hande’ye inanalım?” dedi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’den Hande Yener’e zehir zemberek sözler

Bugün magazin gündeminde aldığın hapis kararı ile bomba etkisi yaratan Seren Serengil, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Serengil’e, Hande Yener’in Demet Akalın’dan korunmak için verdiği dilekçenin ret alması konusu hatırlatılınca olanlar oldu.

Ne yani hangi Hande’ye inanalım?

Seren Serengil, konu hakkında zehir zemberek sözler etti. Serengil, “Öyle bir şey var mı Allah aşkına. Demet kime para vermiş? Bu gazetecilere size büyük hakaret bence. En önemlisi, sizler para alıyormuşsunuz da ona göre boru öttürüyormuşsunuz. Bir gün basına dil uzatıyor, ertesi gün haraç aldığını iddia ediyor. Ne yani hangi Hande’ye inanalım?” diye konuştu.

Üç gün hapis yatacak

Seren Serengil, Gülben Ergen’in üç ay önce sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli programda yaptığı yayınlar nedeni ile mahkemeye başvurarak Seren Serengil’e tedbir kararı aldırması sonrasında mahkemenin tedbir kararına rağmen hala daha programında ve sosyal medya hesabından kendisi aleyhinde yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia ederek açtığı dava nedeni ile üç günlük hapis cezası aldı.

Pişman değilim

Hapis cezası alan Seren Serengil, kararla ilgili yaptığı açıklamada “Bu bizim yaptığımız haberler ile ilgili bir durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman durdum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim oldu. Ama bu durum bu nedenden dolayı değil, bu hapis cezası. Biliyorsun tedbir kararı alınıyor ya, tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor. Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim ve sana da kuliste dedim ki ben konuşmaya devam edeceğim, gerekirse içeri de gireceğim dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin hanım için bütün üç günlerim feda olsun. Her zaman yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım sadece tedbir kararına yani susmam gerektiği yerde konuşmaya devam ettim ama dediğim gibi Yasemin hanım için helal hoş olsun. En azından onların yuvasını kurtarabildim diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler