Ana SayfaDizilerVahide Perçin Hakime Hanım Dizisiyle Ekranlara Dönüyor! Dizi Hangi Kanalda Ne Zaman...

İlgili Postlar

Vahide Perçin Hakime Hanım Dizisiyle Ekranlara Dönüyor! Dizi Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

Usta oyuncu Vahide Perçim, uzun bir aradan sonra tekrar yeni bir diziyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hemde bu sefer, Hakime hanım olarak ekrana dönecek. Hakime Hanım isimli dizinin çekimlerine başlandı. Büyük bir beğeni ile izlenmesi beklenen dizi ne zaman yayınlanacağı merakla bekleniyor. Vahide Perçin Hakime hanım dizisiyle ekranlara dönüyor. Dizi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

Vahide Perçin Kimdir?

Vahide Perçin Hakime Hanım Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Vahide Perçin, oynadığı her diziyle izleyicileri ekrana çekmeyi başaran usta oyunculardan biri olduğu için bu haber sevenlerini çok mutlu etti. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle unutulmaz Hünkar karakterini canlandıran usta oyuncu Vahide Perçin, bu sefer sevenlerinin karşısına yine bir güçlü karakter olarak çıkacak. Hakime Hanım olarak izleyicisiyle buluşacak olan ünlü oyuncu şimdiden hayranlarını merak içinde bıraktı.

Dizi Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

Baş rolünde Vahide Perçin’in olacağı Hakime Hanım dizisi, Atv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yapımcılığını Tim&B yapım üstleniyor. Dizinin baş rolünde usta oyuncu, Vahide Perçin yer alacak. Hakime Hanım dizisinin yönetmenliğini Emre Ayberk üstleniyor.

HAKİME HANIM DİZİSİNİN KONUSU!

Atv ekranlarında yayınlanacak dizinin baş karakteri belli  oldu. Dizide oynayacak oyuncular ise henüz netleşmedi. Dizide, Hakime hanımın bir kadın hakim olarak yaşadığı zorluklar ve  hikayesi anlatılıyor.

Vahide Perçin, oynadığı tüm dizilerde ana karakteri oynadı ve izleyicileri onu o karakterden uzun zaman çıkaramadı. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde baş rolde Hünkar karakterini oynayan oyuncu, dizide rolü gereği ölünce hayranları, onu tekrar diziye dönmesi için milyonlarca paylaşım yaptı.

Ünlü oyuncunun bu diziyle ekrana gelmesi hayranlarının yüzünü güldürdü. Hakime Hanım dizisi, şu an çekim aşamasında olduğunu biliniyor. Dizi büyük bir ihtimal, oyuncu kadrosunu tamamladıktan sonra, yaz sezonuna yetişemeyebileceği için yeni sezonda ekrana gelebilir. Belki büyük bir sürpriz olup, dizi önümüzdeki haftalarda yayınlanabilir. Bu konuda alacağımız her haber, sitemizde yayınlanacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler