Ana SayfaDedikodu“Üzüldüm” dememeliydi!

İlgili Postlar

“Üzüldüm” dememeliydi!

“Üzüldüm” dememeliydi!

Kızının sigara içtiği görüntülere “üzüldüm” diyen Hülya Avşar’ın tuzağa düştüğünü belirten Milliyet Cadde yazarı, “Annesinin tepki verdiğini gördüler ya Zehra’ya rahat vermezler” dedi.

Geçtiğimiz hafta Zehra Çilingiroğlu’nun bir mekanda sigara içilmiş fotoğrafları yer almıştı.Bu görüntülerin üzerine gözler Hülya Avşar’a çevrilmişti. Hülya Avşar görüntülerin ardından “üzüldüm” yorumunu yaptı. Milliyet Cadde yazarı Özay Şendir Hülya Avşar’ın tuzağa düşürüldüğünü yazdı.

İşte Özay Şendir’in O Yazısı;

Geçtiğimiz hafta gazetelerde Zehra Çilingiroğlu bir mekanda sigara içerken çekilmiş fotoğrafları yer aldı. Daha önce de yazmıştım, bu genç kızın attığı her adımı, yaptığı her şeyi haber yapmaya hakkımız yok; o değil, anne ve babası ünlü diye…

Yaşıtları Haber Olmuyor..

Her gün okul üniformasıyla, okul yolunda sigara içen, 15-16 yaşında bir sürü çocuk görüyorum. O çocuklar ya da Zehra’nın anne-babası ünlü olmayan yaşıtları haber olmuyor ama Zehra neredeyse yarım sayfa haber oluyor.

Keşke Yapmasaydı!

İşin kötüsü, anne Hülya Avşar Zehra’nın sigara içerken çekilen fotoğraflarını soran Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu’na yanıt vermiş, çok üzüldüğünü anlatmış. Tuzağa düşmüş Avşar. Keşke üzüntüsünü anlatmak yerine “Sigara işini biz Zehra ile konuşuruz ama siz neden kızımın attığı her adımı takip ediyorsunuz, ne hakkınız var onu gittiği her yerde izlemeye” diye sorsaydı.

Avşar’ın çekilen fotoğrafa tepki verdiğini gördüler ya, magazin medyası artık hiç huzur vermez Zehra’ya…

 

“Üzüldüm” dememeliydi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler