Ana SayfaYaşamGüzellikÜstsüz Fotoğraf Paylaşım Akımına Serel Yereli de Katıldı!

İlgili Postlar

Üstsüz Fotoğraf Paylaşım Akımına Serel Yereli de Katıldı!

Şu sıralar ünlüler arasında üstsüz fotoğraflarını Instagram’dan paylaşmaları adeta moda haline gelmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde reality Show yıldızı Laura Cartel’in bu yazımızda yazdığımız gibi hamileyken çıplak fotoğraf çekip sosyal medyaya attığını ve hamile bir kadının vücudunun ne kadar da estetik olabileceğini göstermek istediğini yazmıştı. Ülkemizde Serel Yereli de üstsüz fotoğrafını paylaşanlar kervanına katıldı.

Ülkemizde de Serel Yereli’nin başlattığı bu üstsüz fotoğraf akımına bu sefer Eliz Sakuçoğlu da katıldı.

Geçtiğimiz hafta, Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi olan Eliz Sakuçoğlu, Instagram hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaşarak altına “Free your soul” yani Türkçe olarak “Ruhunu Serbest Bırak” yazmıştı.

sezel-yereli-ustsuz-fotografini-paylasti_1

Bodrum Masalı dizisinin güzel oyuncusu Aleyna’sı Serel Yereli de Eliz Sakuçoğlu’na özenip dün üstsüz bir fotoğrafını Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Fotoğrafın açıklama kısmına da “will you still love me when i’m no longer young and beautiful 🐬” yani Türkçe olarak “Artık genç ve güzel olmadığım zaman da beni sevecek misin?” yazdı.

sezel-yereli-ustsuz-fotografini-paylasti_2

”SOKAKTA YATMIŞLIĞIM VAR”

Sezel Yereli, verdiği bir röportajda ise “İnsanoğlu, yarattığı ihtiyaçlara muhtaç olan bir varlık. Ben bunun çok üzerine gittim. Üşüyüp kaban giymeye mecbur kalmamak için birçok hava şartında sokakta yatmışlığım var. Ve sahiden bünyem buna göre kodlandı. Tanıyanlar bilir, acıyı da hissetmem. Kolum ya da bacağım kırıldığında sızısını duymuyorum.” Diyerek bir çok acı koşula karşı gelebildiğini söyledi.

sezel-yereli-ustsuz-fotografini-paylasti_3

İŞTE O FOTOĞRAF!

sezel-yereli-ustsuz-fotografini-paylasti_4

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler