Ana SayfaÜnlülerUsta sanatçı Muammer Öztaş hayatını kaybetti!

İlgili Postlar

Usta sanatçı Muammer Öztaş hayatını kaybetti!

Bozlak ustası duayen sanatçı Muammer Öztaş hayatını kaybetti. Ses sanatçısı Onur Akay, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Muammer Öztaş’ın ölümü, sanat dünyasını yasa boğdu. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Usta sanatçı Muammer Öztaş hayatını kaybetti…

Usta sanatçı Muammer Öztaş hayatını kaybetti. Besteleriyle tanınan ünlü Bozlak ustası sanatçı Muammer Öztaş, 3 gündür yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi ünlü ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medya hesabından duyurdu. Onur Akay, “Türkülerin yine boynu bükük kaldı! Bozlak ustası duayen sanatçı Muammer Öztaş’ı, 1 saat önce kaybettik. 3 gündür yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen Öztaş’ın cenazesi, yarın 20 Haziran Çarşamba günü, ikindin namazına müteakip Aksaray Sarıyahşi Sipahiler Köyü’nde defnedilecektir. Değerli üstadımız, yeni albümünü hazırlamıştı ve bugünlerde çıkaracaktı. Mekanı cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı ve usta sanatçının fotoğrafını paylaştı. Usta sanatçının ölümü sanat dünyasını ve sevenlerini üzdü.

Muammer Öztaş Kimdir?

Ekranın usta sanatçıları arasında yerini alan Muammer Öztaş, sanat dünyasında başarıları ile gündemdeydi.

Türk Halk Müziği sanatçısı ve bozlak ustası Muammer Öztaş 250’den fazla besteye imzasını atan usta sanatçıdır. Uzun yıllar müzik dünyasında kişiliği ve sanatı ile adından söz ettiren Muammer Öztaş aslen, Aksaray İli, Sarıyahşi İlçesi, Sipahiler Köyü nüfusundandır. 19 Haziran 2018 tarihinde 3 gün yoğun bakımda kaldığı ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği açıklanmıştır. Yaşantısının büyük bir bölümünü Ankara’da sürdürmüştür.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler