Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den "Umursamıyorum" Mesajı!.

İlgili Postlar

Seren Serengil’den “Umursamıyorum” Mesajı!.

Mayıs ayının sonunda aşklarını taçlandıran  Seren Serengil ile Yaşar İpek’in sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmaları çok konuşulmuştu. Serengilin sunduğu “Söylemezsem Olmaz”  Magazin Programının tatile girmesiyle birlikte soluğu “Göcek” te alan çiçeği burnunda ünlü çift Instagram hesabından bol bol çekilen  fotografları takipçileriyle paylaşıyor. Ayrıca bugün paylaştığı Nottada çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil O Gelinlik İle Reklam Mı Yaptı?

“Bu Piyasada , Çogu Rahatsız Olur Benden”

Allah bana çok güzel ve her sabah uyandığımda şükredeceğim bir hayat verdi .. yokluk göstermedi sıkıntı çekmedim ne istiyorsam ailem tarafından yerine getirildi güzel bir çocukluğum genç kızlığım oldu sevilen sayılan vizyoner bir anne ve babanın çocugu olarak dünyaya gelmenin öyle yetiştirlmenin farkı beni herzaman şu bulunduğum ortamda farklı kıldı bu piyasa da bu yüzden çogu rahatsız olur benden 🙂 yıllar içinde kimi hazmedebildi kimi hazmedemedi bu durumu.. aslında kimseyi ezmedim küçük görmedim herkes benim arkadaşım olabildi bnde herkesin oldum insan seçmedim görüyorsunuz izliyorsunuz zaten veya sonradan görmeler gibi kapris yapmadım kimseye ama dedim ya doğuştan ben gibi olmak isteyen ama olamayan tüm tiplere battım ve onlar tarafından kıskanıldım…. bunun içinde kadın gazeteciler de var şarkıcısı da var yani var da var bir de üstüne televizyonda ki başarım üstüne eklenince hakkımda iftiralar yalan yanlış birsürü haber de yapıldı bazılarını avukatıma devrettim bazılarına da gülüp geçtim hala da geçtiklerim var yorumu aç sana yorum yapamıyoruz diyenlerinize bu küçük not yazmak istedim..

“Onların Ahlaksız Maaşlı Yandaşları”

biz yaşarla bir karar aldık bize negatif elektrik veren canımızı sıkabilecek kişi yazı mesaj ne varsa hayatımızdan çıkarttık bir daha sokmamak üzere..sosyal medyacımız ve avukatımız @ersoy_akdemir bizim yerimize sağolsunlar tüm sağda solda yazılan yalan haber iftira ve yorumlarla ilgileniyorlar ama biz sosyal medya da sevenlerimizin varlığını bilerek ama içinde olmayarak varız artık.. paylaşmak istediklerimizi paylaşıp gerisine bakmıyoruz okumuyoruz ilgilenmiyoruz ve o kadar mutluyuz ki hiçkimsenin ne düşündüğü ne dediği artık hiç umurumuzda olmuyor nasıl bir huzur hepinize öneririm çünkü siz sevdiklerimiz olduğu kadar ipliğini pazara çıkarttıklarımız da var programda biliyorsunuz :)ve onların ahlaksız maaşlı yandaşları da var niye onları mutlu edelim bize ulaşma hakkını ve haddini verelim?

“Hak Ettiğimi Ben Yaşıyorum”

Dedik siz zaten bizim yanımızdasınız hepsinin hakkından gelirsiniz deyip buraları oraları size teslim edip biz hayatımızın tadını çıkarmaya gidiyoruz siz sevinin onlar da kendini yiyip bitirsinler Allah herkese hak ettiğini veriyor bnm hak ettiğimi ben yaşıyorum 🙂 beni merak etmeyin love u..

Seren Serengil Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler